26 / 04 / 2024

Resmen dev indirim duyuruldu! Hemen gidip almayan bin pişman olur

Resmen dev indirim duyuruldu! Hemen gidip almayan bin pişman olur

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci kırmızı et fiyatlarıyla ilgili müjdeli haberi verdi. Kirişçi, Et ve Süt Kurumu'nda kuzu etine yüzde 25 indirim uygulanacağını dile getirdi.



Et fiyatlarının çok yüksek seviyelere ulaştığı Türkiye'de zaman zaman güzel haberler de geliyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi de et fiyatlarıyla ilgili önemli gelişmeleri duyurdu. 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci müjdeli haberi duyurdu. Bakan Kirişçi et fiyatları hakkında çok önemli değerlendirmelerde bulundu ve Et ve Süt Kurumu olarak kuzu eti fiyatıyla ilgili yüzde 25’lik bir indirim yapılacağını belirtti.

Bayram sonrası fiyatların düşmesi beklenen kırmızı et fiyatlarına 10 liralık zam gelmesi hem vatandaşı hem de kasap esnafını şaşırtmıştı. Bunun ardından sadece maliyeti 140 lirayı bulan karkas etin kilosu raflarda en düşük 150 liradan satılmaya başlandı.Bu doğrultuda Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’den çok kritik bir açıklama geldi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön