26 / 04 / 2024

R'Estate Center için geri sayım başladı!

R'Estate Center için geri sayım başladı!

DÜNYANIN ilk emlak avm'si olan R'Estate Center'in Esentepe Astoria'da hayata geçmesine sayılı günler kaldı.Haftanın 7 günü açık olacak ve vatandaşın stantların arasında dolaşarak kendisine uygun gayrimenkulu seçecek...



DÜNYANIN ilk emlak avm'si olan R'Estate Center'in Esentepe Astoria'da hayata geçmesine sayılı günler kaldı. Merkezin acılısından önce son hazırlıklar kapsamında sektörde öncü firmaların üst düzey yöneticileriyle danışma kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Haftanın 7 günü açık olacak ve vatandaşın stantların arasında dolaşarak kendisine uygun gayrimenkulu sececeği R'estate Center Danışma Kurulu toplantısında acılıs konusmasını yapan Turyap Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, gayrimenkul hakkında 'emlak aramayı artık hafta sonundan çıkarıp tüm haftaya ve hatta aksam saatlerine yaymayı hedeflediklerini' dile getirdi. Merkez, 2014 yılı şubat ayında kapılarını acacak. 


Bulut İnşaat yeni yıla yeni projelerle giriyor 2014 yılında 3 adet Evviva projesini hayata geçirmeye hazırlanan Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, 2014 yılı yatırımlarının 500 milyon lira civarında olacağını belirtti. Bulut "Her yıl yaklaşık 3 bin civarında konut yapıyoruz. 2014'te en yeni projemiz Eskisehir projesi olacaktır. Buna karşılık Tekirdağ projemizin içinde avm ve otel var. Bu bizim ilk avm ve otel çalışmamız olacak. KKTC'deki muhafazakar otel projemize de başlamak istiyoruz. Eskisehir projemiz 2 bin daire civarında olacak. Bu projemizin m2 satıs fiyatlarını bin 500 lira olarak düşünüyoruz" dedi. 


PULKOVO HAVAALANI Aspen'e emanet RUSYA'NIN St. Petersburg şehrinde yer alan ve 694 milyon Euro'luk proje büyüklüğüyle dikkat çeken Pulkovo Havaalanı'nın yüzü Aspen Yapı tarafından yenilenecek. Aspen, 11 milyon kisi kapasiteli Pulkovo Havalimanı'nın ana terminal binasında binanın önemli öğelerinden olan girişi, bagaj holü ile çatı altı asma tavanlarına imza atıyor. Şirket daha önce Rusya'da Moskova Seremetyevo, Ukrayna'da Kiev Borispol, Hollanda'da Schiphol, Kanarya Adaları'nda Tenerife, Kuzey Irak'ta Erbil ile Türkiye'de Esenboğa, Sabiha Gökçen ve Atatürk Havaalanı gibi projede yer aldı. Konuya ilişkin açıklama yapan Aspen Yapı Genel Müdürü Ertuğrul Gündoğdu ise "Pulkovo Havalimanı, hem bulunduğu kentin tarihsel dokusunu barındırıyor, hem de bölgenin gelişen teknoloji anlayışıyla örtüsen bir tasarımı içeriyor" diye konuştu. 


Dosya masrafsız 60 ay vadeli daire YALCINTEPE Group'un, Bahcesehir'de insa ettiği Maximoon, 107 bin TL'den başlayan fiyatlar, peşin alımlarda yüzde 5 indirim ve 12 ay sıfır faiz fırsatı ile konut sahibi olma imkanı sunuyor. Maximoon'da dosya masrafsız, 24 aya 0.24, 36 aya 0.36, 48 aya 0.48 ve 60 aya 0.60 faiz oranları mevcut. Yüzde 1 KDV diliminde yer alan Maximoon'da kişiye özel ödeme planı da uygulanıyor. Proje, biri rezidans toplam 8 blokta çeşitli büyüklük ve özellikte bin 332 konutu kapsıyor. 



Fulya Erdem/ Star Gazetesi 


Geri Dön