18 / 04 / 2024

Reysaş GYO 2019 yılı taraf işlemleri raporunun sonucu!

Reysaş GYO 2019 yılı taraf işlemleri raporunun sonucu!

Reysaş GYO'nun kamuya açıklanan 2019 yılı konsolide finansal tablolarında yer alan hasılat ve satışların maliyetine olan oranının piyasa koşullarında gerçekleştiği, 2020 yılı sonunda ise yüzde 10 limitinin altında ilişkili taraf işleminin gerçekleşeceği öngörüldü.



Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ilişkili taraf işlemleri raporunun sonuç bölümü hakkında açıklama yaptı.

Reysaş GYO Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) Seri II.17.1 sayılı tebliğinde yer alan 'Yaygın ve süreklilik arz eden işlemler' maddesine istinaden hazırlanan 'İlişkili Taraf İşlemlerine İlişkin' raporun sonuç bölümünü yayınladı. Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin "Yaygın ve Süreklilik Arz Eden İşlemler" başlıklı 10. Maddesi hükmü gereğince, Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile ilişkili taraf işlemleri değerlendirilmiş, yaygın ve süreklilik arz eden işlemlerinin 2019 yılı hesap dönemi içerisindeki tutarının şirketin kamuya açıklanan 2019 yılı konsolide finansal tablolarında yer alan hasılat ve satışların maliyetine olan oranının piyasa koşullarında gerçekleştiği, 2020 yılı sonunda ise yüzde 10 limitinin altında ilişkili taraf işleminin gerçekleşeceği öngörüldü.

Reysaş GYO'nun KAP açıklaması:
Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) Seri II.17.1 sayılı tebliğinde yer alan 'Yaygın ve süreklilik arz eden işlemler' maddesine istinaden hazırlanan 'İlişkili Taraf İşlemlerine İlişkin' raporun sonuç bölümü aşağıda sunulmaktadır;

Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin "Yaygın ve Süreklilik Arz Eden İşlemler" başlıklı 10. Maddesi hükmü gereğince, Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile ilişkili taraf işlemleri değerlendirilmiş, yaygın ve süreklilik arz eden işlemlerinin 2019 yılı hesap dönemi içerisindeki tutarının Şirketimizin kamuya açıklanan 2019 yılı konsolide finansal tablolarında yer alan hasılat ve satışların maliyetine olan oranının piyasa koşullarında gerçekleştiği, 2020 yılı sonunda ise %10 limitinin altında ilişkili taraf işleminin gerçekleşeceği öngörülmüştür. 

Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.


Geri Dön