26 / 04 / 2024

Reysaş GYO'nun Çayırova'daki deposu için imalat ve montaj işleri sözleşmesi imzalandı!

Reysaş GYO'nun Çayırova'daki deposu için imalat ve montaj işleri sözleşmesi imzalandı!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi 2086 ada 5 parselde yer alan Çayırova 1 nolu deposunun üst katında yapılacak bölme duvar imalat ve montaj işleri için İmalat ve Montaj İşleri Sözleşmesi imzalandı.



Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) imalat ve montaj işleri sözleşmesi hakkında açıklama yaptı. 

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi 2086 ada 5 parselde yer alan Çayırova 1 nolu deposunun üst katında yapılacak bölme duvar imalat ve montaj işleri için, Yiğit Metal Mamülleri İnşaat Plastik Pazarlama San.Tic.Ltd.Şti. ile şirket arasında 30 günde bitirilecek şekilde 360.750 TL+KDV bedel ile İmalat ve Montaj İşleri Sözleşmesi imzalandı. 

Reysaş GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz portföyünde yer alan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi 2086 Ada 5 Parsel'de yer alan Çayırova 1 nolu depomuzun üst katında yapılacak bölme duvar imalat ve montaj işleri için, Yiğit Metal Mamülleri İnşaat Plastik Pazarlama San.Tic.Ltd.Şti. ile şirketimiz arasında 30 günde bitirilecek şekilde 360.750 TL+KDV bedel ile İmalat ve Montaj İşleri Sözleşmesi imzalanmıştır.

Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.


Geri Dön