19 / 04 / 2024

Reysaş GYO'nun toplam varlıkları 381 milyon 862 bin TL!

Reysaş GYO'nun toplam varlıkları 381 milyon 862 bin TL!

Reysaş GYO, 2011 yılsonu ekspertiz değerleri tablosunu ve şirket esas sözleşmesindeki değişimleri yayınladı



Reysaş GYO, 2011 yılsonu ekspertiz değerleri tablosunu ve şirket esas sözleşmesindeki değişimleri yayınladı. Firma, verdiği bilgilere göre arsa, arazi ve binadan oluşan gayrimenkullerinin toplam değerinin 381 milyon 862 bin 742 lira olduğunu kaydetti. Bunlara ilaveten değerlendirmeye alınmayan çalışmaları olduğunu dile getirdi. Şirket tarafından yapılan açıklamalar şöyle:

Gayrimenkullerin ekspertiz değerleri

Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:VI No:11 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği uyarınca, Şirketimiz portföyünde yer alan gayrimenkullerin 2011 yılı değerlemesi Standart  Gayrimenkul Değerleme Uygulamaları  A.Ş.' ye  yaptırılmıştır.

Şirketimiz portföyünde yer alan gayrimenkullerin ekspertiz değerleri ekteki tabloda geçmiş yıl ile mukayeseli olarak yer almaktadır.

Detaylı bilgi için tıklayın

Esas sözleşme tadili

Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 19 Mart 2012 tarih ve 91 sayılı toplantısında;

Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri IV No: 56 sayılı "Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin Tebliğ" ne istinaden, Şirketimizin ana sözleşmesinin 14., 17., 18., 20., 22., 25., 26. ve 31. maddelerinin ilişikte yer alan tadil tasarısına uygun olarak değiştirilmesine, " Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum"  başlığı altında 40. maddenin eklenmesine, söz konusu tadil için ilgili mercilerin onaylarının alınarak gerekli tüm yasal işlemlerin yürütülmesine ve esas sözleşmenin yapılacak ilk Genel Kurul' da onaya sunulmasına oybirliği ile karar verilmiştir.

Detaylı bilgi için tıklayın
 

Hüseyin Belibağlı/emlakkulisi.com


Geri Dön