26 / 04 / 2024

Rixos, Kuzey Afrika'da 3 yeni otel açacak!

Rixos, Kuzey Afrika'da 3 yeni otel açacak!

Rixos turizmin gözde pazarlarından Kuzey Afrika'daki portföyünü genişletme kararı aldı. Fettah Tamince'nin turizm şirketi Rixos, 3 yeni otel açmak için çalışma başlattı.



Turizminin en önemli markalarından Rixos, yurtdışı pazarında büyümesine devam ediyor. Rixos, 3 oteli bulunan Mısır’da yüzde 100 büyüme kararı aldı.

Dünya Gazetesi'nin haberine göre, Rixos bu sayıyı 6’ya çıkarmak için çalışma başlattı. Şirket, Mısır’ın turizm üssü Hurghada’da açacağı 3 oteli bu yıl içinde hizmete geçirmeyi hedefliyor. Rixos Mısır CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Yıldırım’ın verdiği bilgilere göre 3 otel, Hurghada Bölgesi’nde yer alan Makadi Körfezi, Magwwish ve Sahl Hasheesh yerleşimlerinde olacak.

Rixos, Kuzey Afrika da 3 yeni otel açacak!

Rixos Kahire ve Marsa Alam 2023'te açılacak

Her şey dahil sistemiyle faaliyet gösterecek olan bu 3 tesisin açılmasıyla Hurghada’da Rixos'un toplam oda sayısı ise 2 bine yükselecek. Hurghada’nın yanı sıra Rixos’un başkent Kahire ve Marsa Alam kentlerinde de otel açması hedefleniyor. Bu iki otelin ise 2023’e kadar açılması planlanıyor. Böylece ülkedeki Rixos otellerinin sayısı 8’e yatak kapasitesi ise 10 bine ulaşacak. Şu anda Rixos’un turizm merkezi Sharm Al-Sheikh’te 3 oteli var. Bu oteller ise Rixos Sharm El Sheikh, Rixos Premium Seagate ve Rixos Alamein adıyla faaliyet gösteriyor.
 


Geri Dön