29 / 03 / 2024

Rixos Kahire oteli

Rixos Kahire oteli

Rixos turizmin gözde pazarlarından Kuzey Afrika'daki portföyünü genişletme kararı aldı. Fettah Tamince'nin turizm şirketi Rixos, 3 yeni otel açmak için çalışma başlattı.

Rixos'un Mısır Magawish oteli 15 Mart'ta açılıyor!

Türkiye’nin en önemli turizm markalarından Rixos, Mısır’ın turizm üssü Hurghada’da 3 yeni oteli açacağını 2019'da duyurmuştu. Otellerden ilki olan Magawish’teki otel, 15 Mart’ta açılacak...

Rixos Saadiyat Island kapılarını açtı!

Rixos Hotels, Abu Dabi'nin Saadiyat Adası'nda yeni bir yatırıma daha imza attı. Rixos'un Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki dördüncü oteli olan Rixos Saadiyat Island hizmete açıldı.

 Mardan Palace Hotel Rixos Oteller Grubu’na geçti mi?

Antalya Kundu turizm bölgesinde 2009 yılında Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolar bedelle hizmete açılan dünyanın en lüks oteli seçilen Mardan Palace Hotel’in Rixos Oteller Grubu’na geçişiyle ilgili süreç tamamlanamadı.

Rixos Premium Dubai açıldı!

Rixos Hotels, Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki üçüncü oteli olan Rixos Premium Dubai'yi, Jumeirah Beach Residence [JBR]'da açtı..

Rixos Hotels'ten Düşük Proteinli Hotel Projesi!

10 ülkede 27 oteli ile hizmet veren Rixos Hotels, 1 Haziran 2016 Ulusal Fenilketonüri (PKU) Farkındalık Günü’nde, Rixos Sungate’te uygulamaya başlayacağı ‘Düşük Proteinli Beslenme Hotel Konsepti Projesi’ni tanıttı.

Yıldız Holding, Fethiye Rixos Premium Oteli'nin satın aldı!

Yıldız Holding, lüks oteller zinciri Rixos'un Fethiye'de bulunan otelini 88 milyon TL + KDV bedelle satın aldı. Şirket, Orman Bakanlığı'ndan gereken izinleri alana kadar işlemleri gizli tuttu.

Rixos Hotels 8 ödül aldı!

Rixos Hotels, ‘Türkiye’nin en iyi misafir ağırlama oteli’ seçildi. Rixos Premium Bodrum, ‘Avrupa’nın Önde Gelen Lifestyle Hotel’i seçildi.

Rixos Hotels, World Travel Awards'tan 8 ödül aldı!

Rixos Hotels, dünyada “turizm oscarları” olarak bilinen World Travel Awards/WTA’da (Dünya Seyahat Ödülleri), “Türkiye'nin En İyi Misafir Ağırlama Oteli” seçildi.

Rixos Sharm El Sheikh Oteli dünyada ilk 10'a seçildi!

"Trip Advisor", 2014 Travelers Choice Ödülleri kapsamında "Rixos Sharm El Sheikh" otelini dünyanın en iyi 10 resort oteli arasında gösterdi.

Rixos Sharm El Sheikh dünyanın ilk 10’u arasına girdi!

45 ülkede, 4.9 milyonun üzerinde konaklama, restoran ve gezi tesisini değerlendiren dünyanın en büyük seyahat sitesi “Trip Advisor”, 2014 Travelers Choice Ödülleri kapsamında Rixos otelini dünyanın en iyi 10 resort oteli arasında gösterdi.

Rixos Sharm El Sheikh dünyanın en iyi 10 resort oteli arasına girdi!

Trip Advisor, Rixos Sharm El Sheikh otelini dünyanın en iyi 10 resort oteli arasında gösterdi. 45 ülkede, 4.9 milyonun üzerinde konaklama, restoran ve gezi tesisi değerlendirildi.

Rixos dünyanın ilk 10’u arasına girdi!

45 ülkede, 4.9 milyonun üzerinde konaklama, restoran ve gezi tesisini değerlendiren dünyanın en büyük seyahat sitesi “Trip Advisor”, 2014 Travelers Choice Ödülleri kapsamında “Rixos” otelini dünyanın en iyi 10 resort oteli arasında gösterdi.

Rixos Hotel 2020'ye kadar 30 otel daha açacak!

Başta Türkiye olmak üzere, Rusya, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Orta ve Doğu Avrupa’da 30 oteli ile hizmet veren lüks otel zinciri markası Rixos Hotels, zincirine 2020’ye kadar 30 yeni halka daha ekleyecek.

Rixos Kahire oteli Haberi

Rixos Kahire oteli

Turizminin en önemli markalarından Rixos, yurtdışı pazarında büyümesine devam ediyor. Rixos, 3 oteli bulunan Mısır’da yüzde 100 büyüme kararı aldı.

Dünya Gazetesi'nin haberine göre, Rixos bu sayıyı 6’ya çıkarmak için çalışma başlattı. Şirket, Mısır’ın turizm üssü Hurghada’da açacağı 3 oteli bu yıl içinde hizmete geçirmeyi hedefliyor. Rixos Mısır CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Yıldırım’ın verdiği bilgilere göre 3 otel, Hurghada Bölgesi’nde yer alan Makadi Körfezi, Magwwish ve Sahl Hasheesh yerleşimlerinde olacak.

Rixos Kahire ve Marsa Alam 2023'te açılacak

Her şey dahil sistemiyle faaliyet gösterecek olan bu 3 tesisin açılmasıyla Hurghada’da Rixos'un toplam oda sayısı ise 2 bine yükselecek. Hurghada’nın yanı sıra Rixos’un başkent Kahire ve Marsa Alam kentlerinde de otel açması hedefleniyor. Bu iki otelin ise 2023’e kadar açılması planlanıyor....