19 / 04 / 2024

Rixos Saadiyat Island kapılarını açtı!

Rixos Saadiyat Island kapılarını açtı!

Rixos Hotels, Abu Dabi'nin Saadiyat Adası'nda yeni bir yatırıma daha imza attı. Rixos'un Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki dördüncü oteli olan Rixos Saadiyat Island hizmete açıldı.



Rixos Hotels'in Abu Dabi'nin Saadiyat Adası'ndaki yeni oteli hizmete açıldı. Rixos Hotels'in Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki dördüncü oteli olan Rixos Saadiyat Island kapılarını açtı. 

Sabah Gazetesi'nden Burak Altuner'in haberine göre, Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Türkiye'de turizme yatırım yapan en büyük grup olduklarını ve dünyada markaları arasında yer aldıklarını açıkları. Tamince, talebin gün geçtikçe arttığını dile getirdi.

Tamince "Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki varlığımızı güçlendirmiş olmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Ultra lüksü, mutfakta yenilikçiliği ve en yüksek hizmet standartlarını sunan tam entegre bir tesisin nasıl oluşturulacağını dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerimize göstermeyi umuyoruz" dedi. Oteli Singapurlu fon olmak üzere iki yatırım ortağıyla beraber 300 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçirdiklerini belirten Fettah Tamince, şunları söyledi: "Birleşik Arap Emirlikleri turizm altyapısı için son 10 yılda 100 milyar dolar yatırım yaptı. Saadiyat Adası'na da büyük önem veriyorlar. Doğal yaşamın korunmasına dikkat ediyorlar. Biz de Türk turizmcilerin en iyi olduğu her şey dahil sistemini burada uygulamaya karar verdik" şeklinde konuştu.

Rixos olarak dünyada güçlü bir Türk markası olduklarını belirten Tamince, marka olmanın ve marka ihraç etmenin öneminden ve ülke ekonomisine yaptığı katkılardan bahsetti. Tamince, "Gittiğimiz her ülkeye Türk tasarımcıları, Türk markaları ve ürünlerini, Türk misafirperliğini, hizmet kalitesini ve işgücünü yanımızda taşıyoruz. Ülkemizin bayrağını gururla dalgalandırıyoruz" açıklamasında bulundu.


Geri Dön