20 / 04 / 2024

Roborock S7 MaxV Robot Süpürge ve Paspas' ta 6 bin TL ye varan indirim fırsatı! İşte Roborock 9 Mart 2023 fiyat listesi

Roborock S7 MaxV Robot Süpürge ve Paspas' ta 6 bin TL ye varan indirim fırsatı! İşte Roborock 9 Mart 2023 fiyat listesi

Roborock S7 MaxV Robot Süpürge ve Paspas yüzde 23 indirimle Hepsi Burada internet sitesinde müşterilerini bekliyor. Peki robot süpürge indirimli, fiyatıyla ne kadara satılıyor? 



Roborock S7 MaxV Robot Süpürge ve Paspas ta 6 bin TL ye varan indirim fırsatı! İşte Roborock 9 Mart 2023 fiyat listesi
Süpürme ve paspas yapma işlemlerini kısa zamanda, kolaylıkla yapan Roborock S7 MaxV, geliştirilmiş fırçaları, güçlü filtresi ve Wi-Fi bağlantısı gibi pek çok özelliğe sahip çok yönlü, akıllı bir robot süpüre olmasından dolayı çok fazla tercih ediliyor.

Engelleri kolayca aşan Roborock S7 MaxV, haritalama özelliği ile hiçbir yeri atlamadan gece gündüz temizlik yapar.Kendisini koruma altına almak için tehlikeleri tanıyan Roborock S7 MaxV robot süpürgeyi, mobil uygulama üzerinden kolaylıkla yönetmek kolaydır.

Toz haznesinde bulunan Hepa filtresi, tozların haznede tutulmasını sağlar ve geri üflenmesine engel olur. Aynı zamanda robot süpürgenin toz haznesi ile filtresi yıkanabilir özelliktedir.74 W güçle çalışan Roborock S7 MaxV, 5200 mAh pil kapasitesiyle temizlik yapar. Cihaz, uzun ömürlü pil performansı sayesinde 300 m2’lik bir alanda 180 dakika boyunca kesintisiz çalışır.

Robot süpürgenin şarjı azaldığında kendi kendine şarj istasyonuna giderek şarj olur. Hızlı şarj özelliği ile 6 saatte tam dolum seviyesine ulaşan robot süpürge, temizliğe nerde kaldıysa ordan devam eder.67 dB ses profili ile çalışan Roborock robot süpürgenin 400 ml toz haznesi ve 200 ml su haznesi kapasitesi bulunur.

Roborock S7 MaxV 5100 Pa değerindeki emiş gücü 4 kademede ayarlanabilmesiyle hem sert zeminlerde hem de halılar üzerinde derin temizlik sağlar. Roborock S7 MaxV modelinin geliştirilmiş çok düzlemli yüzer fırçası, düz olmayan yüzeylerde dahi zemine sıkıca oturur böylece vakumlama yaparak temziliği daha etkili hale getirir. 

Peki Roborock robat süpürgenin sahip olduğu kızıl ötesi sensör ne işe yarıyor? 


Geri Dön