20 / 04 / 2024

Roborock S7 Robot Süpürge kaç TL, en uygun nereden alınır? 22 Nisan 2023 fiyat listesi...

Roborock S7 Robot Süpürge kaç TL, en uygun nereden alınır? 22 Nisan 2023 fiyat listesi...

Akıllı navigasyon sistemi ile en verimli temizlik rotasını belirleyen Roborock S7 Robot Süpürge, uzun temizleme süresiyle tüm silme ve süpürme işlerini eksiksiz yapar. Peki, Roborock S7 Robot Süpürge şarjı ne kadar gidiyor? Roborock S7 emiş gücü kaç? İşte detaylar...



Mobil uygulama veya sesli asistanlar ile kontrol edilebilen Roborock S7 Robot Süpürge, Vibra Rise teknolojisi ile zemin ayrımını otomatik gerçekleştiriyor.

Roborock S7 Robot Süpürge kaç TL, en uygun nereden alınır? 22 Nisan 2023 fiyat listesi...

Mop takıp çıkarmadan vakumlama ve paspaslamayı bir arada yapıyor. Parke gibi sert yüzeylerde ıslak mop ile paspaslama yaparken, halıya geçtiğinde vakumlama modu etkinleşiyor. Mopu içine çekerek halının ıslanmasını önlüyor.

Roborock S7, en zorlu lekeleri temizleyecek özellikte üretilmiştir. Yerleri dakikada 3 bin kez fırçalama hızına sahiptir, bu sayede kurumuş lekelerin üstesinden kolayca geliyor. 2500 Pa emiş gücü sayesinde derinlerdeki kir ve döküntüleri zorlanmadan topluyor. Cihaz, bir kez kullanıldıktan sonra yüzeyleri tanımlayabiliyor.

Temizlik işlevini otomatik bir şekilde gerçekleştirirken Lidar sensörü görev alıyor. Lazer darbeleri kullanarak çalışan bu teknoloji ile ortamın üç boyutlu haritası çıkarılıyor ve cihaz dip köşe engellere çarpmadan çalışıyor.

Roborock S7, tam dolu şarjla 3 saat aralıksız temizlik yapıyor. İşini bitirdikten sonra şarj istasyonuna otomatik olarak dönüyor. Toz haznesi kapasitesi 470, su tankı ise 300 mililitredir. Kullanım sonrası temizliği kolaydır. E11 nominal hava filtresi yıkanabilir özelliktedir. 

Peki, Roborock S7 Robot Süpürge ne kadar?  Roborock S7 kaç saatte şarj olur? 

 


Geri Dön