29 / 03 / 2024

Ronaldo Müzesi 15 Aralık'ta açılıyor!

Ronaldo Müzesi 15 Aralık'ta açılıyor!

Real Madrid' in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo' nun doğum yeri Madeira Adası' ndaki Funchal kentinde, kişisel eşya ve ödüllerinin sergileneceği müzenin açılışı 15 Aralık'ta yapılacak...



Annesi ve oğluyla Madeira Adası'nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ronaldo, kariyerinde kazandığı birçok ödül, hatıra fotoğraf ve kişisel eşyalarının sergileneceği müzenin 15 Aralık'taki açılış törenine katılacağını söyledi.


FIFA Ballon D'oR (Altın Top) Ödülü'nü kazanma olasılığına ilişkin sorulan bir soruyu yanıtlayan Portekizli oyuncu, bu ödülün sadece başarılı olanlar için verildiğini ve adayı olarak gösterilmekten memnuniyet duyduğundan bahsetti.


İspanya'da 2012-2013 sezonunun "en değerli futbolcusu" ödülüne de layık görülen Portekizli yıldız, sakatlığının ardından devam eden tedavi sürecinin bir kısmını Madeira Adası'nda geçireceğini ve bu süre zarfında müzenin açılış hazırlıklarını kontrol edeceğini ifade etti.


Futbol kariyerine, babasının görev yeri nedeniyle Madeira Adası'nın yerel futbol takımı Andorinha'da başlayan Ronaldo, 12 yaşında ailesiyle Lizbon'a taşınmış ve burada Sporting Lizbon'a transfer olarak uluslararası futbol camiasında adını duyurmuştu.


AA


Geri Dön