26 / 04 / 2024

Madeira Adası müzeleri

Madeira Adası müzeleri

Real Madrid' in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo' nun doğum yeri Madeira Adası' ndaki Funchal kentinde, kişisel eşya ve ödüllerinin sergileneceği müzenin açılışı 15 Aralık'ta yapılacak...

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Dilber Çatılı tarafından kuruldu.

Kuşadası'nda kentsel dönüşüm kurultayı düzenlendi!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde "Deprem ile Kentsel Dönüşüm' başlıklı bir kurultay düzenlendi. Kurultayda depreme yönelik yapılacak çalışmalar için yol haritası belirlendi. 

Darphane Binaları ne olacak? İşte son durum!

Arkeoloji Müzeleri’nin depolarında yer alan eserlerden bir bölümünün Atatürk Havalimanı’na taşınacağı, taşınan eserler ile İstanbul'un her iki yakasında da depo müzeler yapılacağı belirtilmişti. Peki son durum ne?

İstanbul Arkeoloji Müzeleri'nin taşınmasında deprem ayrıntısı!

Topkapı Sarayı'nın, İstanbul Arkeoloji Müzeleri'nin ve eserlerin yer aldığı tarihi Darphane binalarının 2012'de İstanbul Valiliğince acil durum hazırlık projesi kapsamına dahil edildiği belirlendi. Taşınma haberlerinin ardından şimdi gündeme deprem riski geldi.

Darphane Binaları'nda ofis yapılacak iddiası!

İstanbul Arkeoloji Müzeleri’nde meydana gelen taşınma haberleri gündemden düşmüyor. Konuya ilişkin konuşan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, müzelerden boşaltılan darphane binalarında Cumhurbaşkanlığı bürokratlarına ofis yapılacağını ileri sürdü.

İzmir'de Kalem Adası'nın 258 dönümü 400 milyon TL'ye satılıyor!

İzmir'in Dikili ilçesine bağlı Kalem Adası'nın 258 dönümü 400 milyon TL'ye satışa çıkarıldı. 

Kuşadası'nda kentsel dönüşüm müdürlüğü açılacak!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen depremin Kuşadası'nda da oldukça hissedilmesi nedeniyle Kuşadası Belediyesi, ilçede kentsel dönüşüm müdürlüğü açacak. 

Hülya Avşar, Ayvalık Çiçek Adası’nı 55 milyon TL’ye satın mı aldı? 

Hülya Avşar’ın Ayvalık Çiçek Adası’nı 55 milyon liraya satın aldığı öne sürülmüştü. Peki güzel oyuncu Çiçek Adası'nı aldı mı? İşte cevabı...

Midilli Adası'ndaki evsiz mülteciler için gösteri düzenlendi!

Brüksel'de, Avrupa Parlamentosu önünde toplanan yüzlerce gösterici Midilli Adası'ndaki 4.000'i çocuk 13.000 mültecinin evsiz kalmasını protesto etti.

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nin etüt çalışmaları başladı!

Trabzon’u geleceğe taşıyacak projeleri arasında yer alan Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi inşaatı için ön çalışma süreci devam ediyor. Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde sondaj etüt çalışmalarına geçildi.

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar göre, Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti.

New York Modern Sanat Müzesi 450 milyon dolarlık tadilatın ardından açıldı!

ABD’nin önde gelen sanat müzeleri arasında yer alan New York Modern Sanat Müzesi (MoMA), yaklaşık 4 ay süren tadilat çalışmalarının ardından kapılarını açtı.

Madeira Adası müzeleri Haberi

Madeira Adası müzeleri

Annesi ve oğluyla Madeira Adası'nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ronaldo, kariyerinde kazandığı birçok ödül, hatıra fotoğraf ve kişisel eşyalarının sergileneceği müzenin 15 Aralık'taki açılış törenine katılacağını söyledi.


FIFA Ballon D'oR (Altın Top) Ödülü'nü kazanma olasılığına ilişkin sorulan bir soruyu yanıtlayan Portekizli oyuncu, bu ödülün sadece başarılı olanlar için verildiğini ve adayı olarak gösterilmekten memnuniyet duyduğundan bahsetti.


İspanya'da 2012-2013 sezonunun "en değerli futbolcusu" ödülüne de layık görülen Portekizli yıldız, sakatlığının ardından devam eden tedavi sürecinin bir kısmını Madeira Adası'nda geçireceğini ve bu süre zarfında müzenin açılış hazırlıklarını kontrol edeceğini ifade etti.


Futbol kariyerine, babasının görev yeri nedeniyle Madeira Adası'nın yerel futbol takımı Andorinha'da başlayan Ronaldo, 12 yaşında ailesiyle Lizbon'a taşınmış ve burada Sporting Lizbon'a transfer olarak uluslararası futbol camiasında adını...