26 / 04 / 2024

Rönesans Gayrimenkul Adana Optimum'u 8 Nisan'da açıyor!

Rönesans Gayrimenkul Adana Optimum'u 8 Nisan'da açıyor!

Optimum Outlet zincirinin en son halkası Adana Optimum, kapılarını 8 Nisan 'da ziyaretçilerine açmaya hazırlanıyor. 230 milyon TL 'lik yatırımla gerçekleşen Adana Optimum Outlet, 175 markayı Adanalılarla buluşturacak



Optimum Outlet zincirinin en son halkası  Adana  Optimum, kapılarını 8 Nisan 'da ziyaretçilerine açmaya hazırlanıyor. 230 milyon TL 'lik yatırımla gerçekleşen Adana Optimum Outlet, 175 markayı Adanalılarla buluşturacak. 70 bin metrekarelik kiralanabilir alanıyla yılda 12 milyon kişinin ziyaret etmesi beklenen merkezin en önemli özelliklerinden biri de 450 metrekarelik gerçek buz   pisti.

Yatırımcı firma olan RGY'nin Genel Müdürü Cenk Arson, Adana Optimum'un, sunduğu zengin alışveriş fırsatlarının yanı sıra bölge için yeni bir sosyal aktivite ve buluşma merkezi olacağının altını çizdi. Projenin70 bin metrekarelik kiralanabilir alan ve 140 bin metrekare inşaat alanıyla bölgenin en büyük alışveriş merkezi olma niteliğini taşıdığını ifade eden Arson, burada eğlence konsepti ile alışverişin iyi bir karışımını yakaladıklarını belirterek şöyle devam etti: “Adana 'da dev bir eğlence merkezi lüksü sunacak olan Adana Optimum, 10 büyük salonlu Avşar Sineması, 16 kulvarlık olimpik ölçülere sahip bowling salonu, küçükler kadar büyüklere de hitap eden bölgenin ilk lazer oyun alanı ve bir çok sosyal imkanı ile her kesimin dikkatini çekecek. ”


Geri Dön