24 / 04 / 2024

Rönesans Gayrimenkul'ün şirketi Florya Gayrimenkul, Tekfen ve Toros ile ortak oldu!

Rönesans Gayrimenkul'ün şirketi Florya Gayrimenkul, Tekfen ve Toros ile ortak oldu!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş., şirket ve bağlı ortaklığı Florya Gayrimenkul ile Tekfen Holding, Toros Tarım ve Tekfen Gayrimenkul yatırım arasında ortaklık anlaşması imzalandığını açıkladı



 

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş tarafından yapılan yeni ortaklık tesisi açıklaması şöyle;   "Şirketimiz ve bağlı ortaklığımız Florya Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm San. ve Tic. A.Ş. (Florya A.Ş.) ile Tekfen Holding A.Ş., Toros Tarım Sanayi ve Tic. A.Ş. ve Tekfen Gayrimenkul Yatırım A.Ş. arasında, Florya A.Ş. bünyesinde müşterek yönetime tabi bir ortaklık tesisi amacıyla 27.03.2012 tarihinde "Hissedarlık Sözleşmesi" imzalanmıştır. İzmir, Bayraklı mevkiinde her iki gruba ait olan arsalar üzerinde karma kullanım amaçlı bir gayrimenkul projesi gerçekleştirilmesi için tesis edilecek olan bu ortaklık, ilgili kuruluşlardan gerekli izinlerin alınmasını takiben hayata geçirilecektir."  

Tekfen Holding tarafından yapılan açıklama şöyle:

Şirketimiz ve bağlı ortaklılarımızdan Toros Tarım Sanayi ve Tic. A.Ş. ve Tekfen Gayrimenkul Yatırım A.Ş. ile Rönenans Gayrımenkul Yatırım A.Ş.(Rönesans A.Ş.) ve Rönesans A.Ş.'nin bağlı ortaklığı Florya Gayrimenkul Yatırım İnşaat Tur. San. ve Tic. A.Ş. (Florya A.Ş.) arasında, Florya A.Ş. bünyesinde müşterek yönetime tabi bir ortaklık tesisi  amacıyla 27.03.2012 tarihinde "Hissedarlık Sözleşmesi" imzalanmıştır. İzmir, Bayraklı mevkiinde her iki gruba ait olan arsalar üzerinde karma kullanım amaçlı bir gayrimenkul projesi gerçekleştirilmesi için tesis edilecek olan bu ortaklık, ilgili kuruluşlardan gerekli izinlerin alınmasını takiben hayata geçirilecektir.

 

Emre Kulcanay / emlakkulisi.com

Geri Dön