20 / 04 / 2024

Rönesans GYO 2016 genel kurul toplantı tutanağını yayınladı!

Rönesans GYO 2016 genel kurul toplantı tutanağını yayınladı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Rönesans GYO 2016 genel kurul toplantı tutanağını yayınladı.



Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Rönesans GYO 2016 genel kurul toplantı tutanağını yayınladı.


Kap Açıklaması:

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin 2016 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 21/04/2017 tarihinde saat 10:00'da Portakal Çiçeği Sokak N33 Yukarı Ayrancı Çankaya/ANKARA adresinde, 28 Kasım 2012 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Anonim Şirketlerin Genel Kurul Toplantılarının Usul ve Esasları ile Bu Toplantılarda Bulunacak Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Temsilcileri Hakkında Yönetmelik'in Bakanlık Temsilcisi Bulundurma Zorunluluğu başlıklı 32. maddesine istinaden Bakanlık Temsilcisi bulundurulmadan yapılmıştır.

Toplantı TTK'nın 416. maddesi gereğince ilansız olarak yapılmış ve ortaklardan itiraz eden olmamıştır.

  

Hazır Bulunanlar Listesi'nin tetkikinde; şirketin toplam 303.716.888,00 TL'lik sermayesine tekabül eden 296.558.888 adet payın vekâleten, 7.158.000 adet payın asaleten olmak üzere %100 payın toplantıda temsil edildiği görülmüştür. Böylece gerek kanun gerekse esas sözleşmede öngörülen asgari toplantı nisabının mevcut olduğunun anlaşılması üzerine gündemin görüşülmesine geçilmiştir.

Açılış Sn.Burcu Çetinkaya Destek tarafından yapıldı.

- Toplantı Başkanlığına Sn.Burcu Çetinkaya Destek, Tutanak Yazmanlığı'na Sn. İnci Alaloğlu Çetin'in seçilmesine oybirliğiyle karar verildi. Toplantı Başkanlığı bu şekilde oluşturuldu.

- Genel Kurul tutanaklarının imzalanması için Toplantı Başkanlığına yetki verilmesine oybirliğiyle karar verildi.

- Yönetim Kurulu tarafından sunulan Yıllık Faaliyet Raporu okundu ve müzakere edildi.

- 2016 Yılı Bilanço ve Kar/Zarar Hesapları okundu ve müzakere edildi. Yapılan oylama sonucunda Bilanço ve Kar/Zarar Hesapları oy birliğiyle tasdik edildi.

- Karının dağıtımına dair Yönetim Kurulumuzca sunulan teklifin kabul edilmesine, bu çerçevede 2016 yılı dönem karının dağıtılmamasına ve 2015 yılının dağıtılmamış karından net 55.000.000,00 TL'nin ekteki tabloya uygun olarak yapılmasına karar verildi.

- Yapılan oylama sonucunda Yönetim Kurulu Üyeleri oybirliği ile ibra edildiler. Yapılan oylama sonucunda bağımsız denetim şirketi DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. oybirliği ile ibra edildi.

- Yönetim Kurulu Üyelerine 2017 yılı için herhangi bir ücret ödenmemesine oybirliği ile karar verildi.

- DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin şirketimizin 2017 yılına ilişkin mali kayıtlarını denetlemesine oybirliği ile karar verildi.

- Şirket hissedarları arasında imzalanan 27.10.2014 tarihli Hissedarlar Sözleşmesinde yer alan düzenlemelere tabi olmak kaydıyla, Şirket Yönetim Kurulu Üyelerinin, Genel Kuruldan izin almaksızın şirketle kendi veya başkası adına şirket konusuna giren ticari muameleler yapabilecekleri gibi, aynı nevi ticari muamelelerle meşgul bir şirkete de mesuliyeti tahdid edilmemiş olan ortak sıfatıyla girebilecekleri, dolayısıyla Türk Ticaret Kanunun 395. ve 396. maddelerindeki kısıtlamaların Şirket Yönetim Kurulu Üyelerine uygulanmayacağı kabul edildi.

Genel Kurul Toplantı Tutanağı ve Genel Kurul Hazirun Cetveli ekte sunulmuştur.





Geri Dön