25 / 04 / 2024

Rönesans Holding'e Social Media Awards’dan ödül!

Rönesans Holding'e Social Media Awards’dan ödül!

Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliğiyle hayata geçirilen ve bu sene dördüncüsü düzenlenen “Social Media Awards Turkey 2020”de holding kategorisinde Rönesans Holding, gümüş ödüle layık görüldü.



Ulusal ve uluslararası arenada sürdürülebilir iş modeliyle önemli konumda faaliyet gösteren Rönesans Holding bu sene dördüncüsü düzenlenen Social Media Awards Turkey 2020’de holding kategorisinde gümüş ödüle layık görüldü. 

Geçen yıl bronz ödüle layık görülen Rönesans Holding sosyal medya yönetiminde istikrarlı bir yükseliş sergileyerek bu sene gümüş ödülün sahibi oldu. 

Pek çok alanda başarılı işlere imza atan holding, sosyal medyada her geçen gün takipçi sayısını artırıyor. Etkileşim sayılarını da artıran holdingin geçtiğimiz yıla oranla en fazla takipçi artışı holdingin Youtube kanalında yaklaşık yüzde 43lük farkla kaydedildi. Profesyonel hayatın dinamiklerine uygun içeriklerin yer aldığı Linkedln ise yüzde 17’lik artışla ikinci sırada yer alıyor. Sonrasında ise sırasıyla Twitter, Instagram ve Facebook geliyor. 

Rönesans Holding, her geçen gün yaygınlaşarak büyük bir iletişim kanalı haline gelen sosyal medyaya uyum sağlayarak geniş bir takipçi profiline sahip olmaya devam ediyor.

Rönesans Holding'ten uluslararası arenada güçlü projeler!


Geri Dön