20 / 04 / 2024

Rönesans Mecidiyeköy’de kiralık ofis! Metrekaresi 17 Euro!

 Rönesans Mecidiyeköy’de kiralık ofis! Metrekaresi 17 Euro!

Firma: Rönesans GYO

Proje: Rönesans Mecidiyeköy

Mecidiyeköy’de konumlandırılan Rönesans projesinde ofislerin kira bedelleri 17 Euro’dan başlıyor. Proje İstanbul'daki ilk ofis yatırımı olma özelliğine sahip



Rönesans Gayrimenkul imzası taşıyan Mecidiyeköy Rönesans projesi İstanbul'daki ilk ofis yatırımı olma özelliği taşıyor. A sınıf ofis binası konseptinde tasarlanan proje toplamda 21 bin metrekare kapalı alana sahip. 12 bin metrekarelik ofis alanına sahip olan Mecidiyeköy Rönesans projesinde ofislerin alanları 300 metrekare ile 600 metrekare arasında değişiyor.

Rönesans Mecidiyeköy’de ofis kiralamaları devam ediyor. Metrekare kira bedeli 17 Euro’dan başlayan ofisler 22 Euro’luk metrekare bedelleri ile kiraya sunuluyor. Projenin teslimi 2012 yılının üçüncü çeyreğinde gerçekleşecek.

Rönesans Mecidiyeköy, köprülere yakınlığı, pek çok ana yolun kesişim noktasında bulunması özelliği ile ulaşım avantajı sağlarken ferah ve modern mimarisi, ulaşım kolaylığı, teknolojik altyapısı, sosyal donatıları, profesyonel yönetimi ve yeşil alanlarıyla A sınıfı bir ofis binasından beklenen tüm nitelikleri bünyesinde barındırıyor.

İstanbul’daki ilk ofis projesi olma özelliğine sahip olan Rönesans Mecidiyeköy, şehrin merkezinde yeşil bir çalışma ortamı sunuyor. 


0212 217 85 55

http://www.propin.com.tr/

Gülay ODABAŞI




projeye sor



Geri Dön