20 / 04 / 2024

Rönesans Sayfiye'de 185 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Rönesans Sayfiye'de 185 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Firma: Rönesans Gayrimenkul Yatırım

Proje: Rönesans Sayfiye

Rönesans Sayfiye projesinde yer alan dairelerin fiyatları güncellendi. Kartal'da inşa edilen Rönesans Sayfiye projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 185 bin TL 'den başlangıç gösteriyor...



Rönesans Sayfiye projesi, Rönesans Konut tarafından Anadolu Yakası'nda Kartal Yakacık'ta hayata geçiriliyor. Projede toplam 3 blok yer alıyor. 


Rönesans Sayfiye kapsamında toplam daire sayısı ise 276.  Rönesans Sayfiye  projedeki dairelerin fiyatları 185 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Rönesans Sayfiye kapsamında yer alan daire seçeneklerinin alanları 68 metrekareden başlangıç gösteriyor ve 186 metrekareye kadar yükseliyor. 


Rönesans Sayfiye de 185 bin TL den başlayan fiyatlar!


Yüzde 1 KDV uygulanan Rönesans Sayfiye projesinde yüzde 25 peşinat ödemesi yapılıyor. Kalanı ise banka kredisi ile ödeniyor. 


Rönesans Sayfiye projesinin diğer bir ödeme şeklinde ise yüzde 25'lik peşinat kısmı 4'e bölünüyor. Kalanı ise banka kredisi ile ödeniyor. 


1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçeneklerinin yer aldığı proje kapsamında fitness merkezi, buhar odası, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor alanları, sauna ve dinlenme alanları bulunuyor. 


Rönesans Sayfiye adres bilgileri: Balcıdere Sokak No:2 Yakacık-Kartal/İstanbul


Rönesans Sayfiye iletişim bilgileri

Tel: 444 76 75 

Web: www.ronesanssayfiye.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön