26 / 04 / 2024

Rönesans Sayfiye satılık daire

Rönesans Sayfiye satılık daire

Rönesans Sayfiye Evleri 185 bin TL'den başlayan lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı. Yüzde 5 peşinatla ödemelerin yapıldığı Rönesans Sayfiye Evleri'nde teslimler Aralık 2015'te yapılıyor...

Rönesans Sayfiye yatırımcısına yüzde 50 kazandırdı!

Rönesans Konut İstanbul’daki ilk projesi “Sayfiye”de yatırımcısına 1 sene de % 50 kazandırdı. 18 Nisan’da satışa çıkan Sayfiye’de dairelerin yüzde 80’i bir yıl içersinde satıldı.

Rönesans Sayfiye 2015 Aralık'ta teslim! 4 Farklı ödeme seçeneği!

4 farklı ödeme alternatifi sunan seçeneklerde; flexi ödeme modeliyle peşinat miktarı müşteri tarafından belirlenebilirken, konut sahibi olmak isteyenler kendi gelirlerine ve ödeme tarihlerine göre bütcelendirme yapabiliyor.

Rönesans Sayfiye ne zaman teslim?

Rönesans Sayfiye ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 276 adet konuttan meydana gelen Rönesans Sayfiye projesi 14 bin metrekare alan üzerine yayılıyor...

Rönesans Sayfiye yeni yıl etkinliği düzenliyor!

Rönesans Sayfiye projesinde 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Proje 3 bloktan oluşuyor. Rönesans Sayfiye yeni yıl etkinliği düzenliyor.

Rönesans Sayfiye'de yüzde 1 peşinat! Mart 2015't teslim!

Rönesans Konut'un İstanbul Kartal'da inşa ettiği Sayfiye projesinde dört farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Toplam 276 adet konuttan meydana gelen Rönesans Sayfiye Evleri 14 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor...

Rönesans Sayfiye satış

İstanbul Anadolu yakası Kartal bölgesinde inşa edilen Rönesans Sayfiye satış fiyatları 256 bin 500 TL'den başlayarak değişiyor. Projede yüzde 5 peşinatla konut sahibi olmak mümkün...

4 farklı ödeme seçeneğiyle Rönesans Sayfiye'de şimdi ev sahibi olun!

İstanbul Anadolu yakası Kartal bölgesinde inşa edilen Rönesans Sayfiye'de başlayan kampanya dahilinde 4 farklı ödeme planı bulunuyor. Proje, Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor...

Rönesans Sayfiye'de 4 ayda 200 konut satıldı!

Rönesans Konut'un İstanbul'daki 300 konutluk ilk projesi "Sayfiye"'de 4 ay gibi bir sürede 200 konutun satışı gerçekleştirildi. Kaba inşaatının yüzde70'i tamamlanan projede 200 dairenin ev sahipleri brunchta biraraya geldi.

Rönesans Sayfiye'de 257 bin TL'ye! Yüzde 1 peşinatla!

Rönesans Konut'un İstanbul'daki ilk projesi olan Rönesans Sayfiye'den ev alacaklar, yüzde 25 yerine sadece yüzde 1 peşinat verecek ve kalan yüzde 24 peşinatı da 1 yıl sonra ödeyecek.

Rönesans Sayfiye'de yüzde 1 peşinatlı ramazan kampanyası!

Rönesans Konut'un İstanbul'daki ilk projesi Sayfiye'de ramazan ayına özel kampanya başladı. Bir ay boyunca Sayfiye'den ev alacak olanlar, yüzde 25 yerine sadece yüzde 1 peşinat verecek ve kalan yüzde 24 peşinatı da 1 yıl sonra ödeyecekler...

Rönesans Sayfiye'de metrekare birim fiyatı 3 bin TL! 1 ayda yüzde 50'si satıldı!

Rönesans Konut’un İstanbul’daki ilk projesi “Sayfiye”de projenin lokasyon ve mimari özellikleri satışlara hız kazandırdı ve projenin yüzde 50’si bir ay gibi kısa bir sürede satıldı. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin TL'den başlıyor...

Rönesans Sayfiye'de 185 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Rönesans Sayfiye projesinde yer alan dairelerin fiyatları güncellendi. Kartal'da inşa edilen Rönesans Sayfiye projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 185 bin TL 'den başlangıç gösteriyor...

Rönesans Sayfiye projesinde yüzde 5 peşinatla! 185 bin TL'ye!

Rönesans Sayfiye projesinde yer alan dairelerin fiyatları 185 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Rönesans Sayfiye'de kapsamında yer alan konutlar için yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor

Rönesans Sayfiye'de fiyatlar 185 bin liradan başlıyor!

Sayfiye'nin 3 blok 276 konuttan oluştuğunu söyleyen Dinçer "Metrekare fiyatları 3 bin TL'den başlıyor. Daire fiyatları ise 185 bin TL ile 595 bin TL arasında değişiyor" dedi.

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

İnşaat sektörünü neler bekliyor? Satılık ve kiralık ev fiyatları düşecek mi?

Bornova ve Bayraklı Müteahhitler ve İşadamları Derneği Başkanı Caner Tan, inşaat sektöründeki son durum ile kiralık ve satılık konut fiyatlarını değerlendirdi. İşte Caner Tan'ın o açıklamaları...

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Ömür 34 Oto Emlakçılık Alım Satım Limited Şirketi kuruldu!

Ömür 34 Oto Emlakçılık Alım Satım Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Enes Macit tarafından kuruldu.

Piazza Rönesans Evleri satılık!

Toplam 230 daire, 220 ofis, 160 mağaza ve 27 restorandan oluşan Piazza Rönesans Evleri satılık daire fiyatları 543 bin TL'den başlıyor.

Ömür İstanbul Esenler satılık daire!

Toplam 218 konut ve 3 dükkandan meydana gelen Ömür İstanbul projesi İstanbul Esenler'de Turgut Reis Mahallesi'nde yükseliyor. Ömür İstanbul Esenler satılık daire seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Kartal Tual Adalar Yakacık satılık!

Kartal Tual Adalar Yakacık satılık konut tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Rönesans Gayrimenkul Sayfiye projesinin önünde bulunan proje Dağ Mühendislik imzası taşıyor.

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap satılık!

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap satılık daire tipleri arasında 3+1 ve 4+1'ler bulunuyor. Projede 650,48 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap satılık daire!

TOKİ Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap satılık daire fiyatları 76 bin 299 TL'den başlıyor. Satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülen projede 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

Kırşehir Merkez Kayabaşı TOKİ satılık!

Kırşehir Merkez Kayabaşı TOKİ satılık daire tipleri arasında 2+1 ve 3+1'ler bulunuyor. Projede satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş'nin Temerküz şube Kırşehir Merkez şubesi aracılığıyla yürütülüyor.

TOKİ Kırıkkale Çelebi satılık!

TOKİ Kırıkkale Çelebi satılık daire tipleri 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Başvuruların 30 Eylül 2015 tarihinde sona ereceği projede 120 aya varan taksit yapılabiliyor.

Rüyakent Evleri satılık daire fiyatları 150 bin TL'den başlıyor!

Akranlar İnşaat imzasıyla Malatya'da hayata geçirilen Rüyakent Evleri 22 bin 500 metrekare alanda 12 katlı 6 bloktan meydana geliyor. Rüyakent Evleri satılık daire fiyatları 150 bin liradan başlıyor.

Rönesans Sayfiye satılık daire Haberi

Rönesans Sayfiye satılık daire


Rönesans Sayfiye Evleri projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal - Yakacık bölgesinde inşa ediliyor. Kartal Rönesans Sayfiye Evleri projesi Rönesans Konut tarafından hayata geçiriliyor. Rönesans Sayfiye Evleri projesi Rönesans Konut'un satışa çıkardığı ilk proje oldu.


Rönesans Sayfiye Evleri Kartal projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor. 3 blok olarak inşa ediliyor olan Rönesans Sayfiye Evleri projesinde 276 adet daire bulunuyor.


Rönesans Sayfiye Evleri projesinde lansmana özel satış fiyatları 185 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Kartal Rönesans Sayfiye Evleri projesinde metrekare birim fiyatı yaklaşık 3 bin TL olarak belirtiliyor.


Rönesans Sayfiye Evleri projesinde teslimler Aralık 2015 yılında yapılıyor. Rönesans Sayfiye Evleri projesinde ödemeler yüzde 5 peşinatla yapılıyor. Rönesans Sayfiye Evleri'nde dairelerin alanları 68 - 186...