26 / 04 / 2024

Rotana, Dap Dalga Kule'de çalışmalara başladı!

Rotana, Dap Dalga Kule'de çalışmalara başladı!

Dap Yapı, Maltepe'de konumlanan Burgu, Dalga ve Tango Kulenin işletmesi için dünyaca ünlü otelcilik şirketi Rotana ile geçtiğimiz yıl anlaşma yapmıştı. Rotana, Dap Dalga Kule'nin sahiplerine kira sözleşmesini gönderdi...



Dap Yapı, Maltepe'de konumlanan Burgu, Dalga ve Tango Kulenin işletmesi için dünyaca ünlü otelcilik şirketi Rotana ile geçtiğimiz yıl anlaşma yapmıştı. Bu anlaşma çerçevesinde Dap Yapı'nın projeleri Rotana tarafından işletilip bu projelerden rezidans alanlara kira garantili satışlar yapılacaktı. Bu anlaşma çerçevesinde ilk çalışmalara başlayan Rotana, Dap Dalga Kule'nin sahiplerine kira sözleşmesini göndererek kiralama işlemlerine başlamak için ilk adımı attı. 


Rotana-Dap Yapı işbirliği ile Maltepe'deki Dalga Kule projesinde otelcilik hizmeti verilmeye başlanacak. Ştı ana kadar ev sahiplerinin yüzde 70'inin teklifleri kabul ettiği belirtilirken, teklife göre, bölgede ortalama 800 - bin 200 TL arasında kiraya verilebilen 1+1 daireler, bu şekilde ev sahiplerine aylık 800 Euro (yaklaşık 2bin 500 TL) kira geliri getirecek. 


Afrika ve Ortadoğu bölgelerinin en büyük turizm gruplarından biri olan Rotana, 15 bin çalışanı ve 20 bin odasıyla yılda 5 milyon ziyaretçiyi ağırlıyor. Rotana'nın otelleri Amman, Abu Dabi, Dubai, Fujairah, Sharjah, Al Khobar, Cidde, Riyad, Bağdat, Bahreyn, Beyrut, Doha, Erbil, Hartum, Libya, Rabat ve Salalah gibi 26 noktaya yayılmış durumda. 


EKONOMİST MORTGAGE


Geri Dön