24 / 04 / 2024

Roya Nova Rezidans’ta bayrama özel yüzde 20 indirim fırsatı!

Roya Nova Rezidans’ta bayrama özel yüzde 20 indirim fırsatı!

Roya Yapı tarafından hayata geçirilen Roya Nova Rezidans projesinde Kurban Bayramı’na özel yüzde 20 indirim fırsatı başladı. Projede daire fiyatları 285 bin TL'den başlıyor.



Roya Yapı'nın ilk markalı konut projesi Roya Nova Rezidans'ta Kurban Bayramı'na özel kampanya başladı. Bayrama özel yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor.

Mimari tasarımı ve yatırımcıya sunduğu yüksek kazanç potansiyeli ile yeni bir kampanyaya imza atan proje yatırımcılar için ciddi bir cazibe yaratıyor. 

Kampanya ile ilgili açıklamada bulunan Roya Yapı İcra Kurulu Başkanı Afşin Aykanat, “Mimari konsepti ve donanımıyla sektörde benzeri olmayan bir projeye imza atarken sunduğumuz avantajlı kampanyalarla da yatırımcılarımızın taktirini kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yatırımcılarımızdan gelen taleplerle projemiz çok kısa sürede İstanbul Finans Merkezi’nin yıldızı haline dönüştü. Sunduğumuz kampanyalar da projemizin cazibesini artırdı. Yatırımcılarımızdan gelen taleple biz de Kurban Bayramı’nda yüzde 20 indirim sunma kararı aldık. Küresel ölçekte yaşanan ekonomik sıkıntıların yarattığı olumsuzluklar, yükselen döviz fiyatları ve faiz oranları karşısında sunduğumuz bu indirimle hem yatırımcılarımız hem de Türkiye ekonomisi kazanacak. Roya Yapı olarak tüm paydaşlarımıza katma değer sağlayan kampanyalarımızı her şartlar altında sürdürmeye devam edeceğiz.’’ ifadelerini kullandı.

 

www.royanova.com.tr/


Geri Dön