28 / 03 / 2024

Roya Nova'da 2019'da teslim, 2020'de peşinat!

Roya Nova'da 2019'da teslim, 2020'de peşinat!

Firma: Roya Yapı

Proje: Roya Nova Rezidans

Roya Yapı, İstanbul Finans Merkezi’nin hemen yanı başında yepyeni bir proje hayata geçiriyor.



Roya Yapı İstanbul Finans Merkezi’ne yürüme mesafesinde yeni proje inşa ediyor. Roya Nova Rezidans, mimarisi ve tasarımda yarattığı farkla yaşamın ve yatırımın odağı olması planlanıyor.

 

Roya Nova Rezidans projesi 255 daireden meydana geliyor. Projede 1+0, 1+-1 ve 2+-1 daire seçenekleri bulunuyor. 

 

Roya Yapı İcra Kurulu Başkanı Afşin Aykanat proje hakkında açıklamalarda bulundu. Aykanat ''projemizde yer almak isteyenler dairelerini 2019’da teslim alıp peşinatlarını 2020 yılında ödeyebilecekler. Bir kamu bankasının da aralarında olduğu 4 banka projemizin garantörü konumunda. Bu da hem bizim hem de bankalarımızın projemize duyduğu güvenin bir göstergesi. Öte yandan peşin alımlara çok özel indirimlerin yanı sıra taksit düşünenlere de ayda ortalama 5 bin TL taksitlerle 120 aya kadar vade imkânı sunabiliyoruz” dedi.  

 

Projede, 3 toplantı salonu, 4 otopark katı, pilates ve grup dersleri de yapabilme imkânı tanıyan kapsamlı bir spor salonu, sauna, buhar odası, masaj odası, şok duşu, soyunma odaları, sinema salonu, karaoke odası, restoran, cafe, açık hava sineması, kulvarlı havuz, barbekü alanı gibi sosyal olanaklar bulunuyor. 

 

Roya Nova, Finans Merkezi’ne 800 metre, metro istasyonu ve otobüs durakları ile Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi’ne yürüme mesafesinde yükseliyor. 

 

Web: http://royayapi.com.tr


projeye sor



Geri Dön