29 / 03 / 2024

Royal Golf Villalar Hotel The Dome'da tanıtıldı!

Royal Golf Villalar Hotel The Dome'da tanıtıldı!

TRE Tasarım'ın yenilediği Royal Golf Villalar düzenlenen özel bir davetle Kempinski Hotel The Dome iş ortaklarının beğenisine açıldı.



Kempinski Hotel The Dome Yönetim Kadrosu tarafından düzenlenen davete katılım gösteren isimler arasında yerli ve yabancı üst düzey VIP seyahat acentelerinin önemli yöneticileri yer alıyor.

Kempinski Hotel The Dome Genel Müdürü Ahmet Antepli, villaların yenilenmesiyle ilgili şu açıklamalarda bulundu:“Türkiye’nin en önemli turizm bölgelerinden Belek’te Dünya çapında otelcilik sektörünün en üst seviyesinde hizmet vermekten büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. Baştan aşağıya kişiye özel hizmet ve misafirperverlik anlayışının hakim olduğu otelimizde gerek tasarımı, gerek yeşili ve doğası ile mükemmel şekilde yenilenen villalarımızda üstün hizmet anlayışımız ile misafirlerimizi ağırlamayı bekliyoruz.“

Royal Golf Villalar Hotel The Dome da tanıtıldı!

14 yıldan beri Butik otel anlayışı ile her karesinde ayrıcalıklı servisler sunan Kempinski Hotel The Dome Belek, tamamı göl kıyısında bulunan özel yüzme havuzlu villalarda konaklayan misafirlerine özel buggy hizmeti ve butler servisi sağlıyor. Kempinski Belek web sitesi üzerinden minimum 3 gece “Aile Eğlence paketi” rezervasyonu yaptıran villa misafirlerine ise “Land of Legends” tema parkına ücretsiz giriş ve transfer imkanı sağlanıyor. Merkezi lokasyonu ile bölgedeki eğlence parklarına, rafting merkezlerine, ören yerlerine ve havaalanına yakınlığı ile bilinen Kempinski Hotel The Dome Belek, sevdiklerinizle bir araya gelinecek yepyeni anılar ve unutulmaz deneyimlerle ev sahibi olunabiliyor.


 


Geri Dön