28 / 03 / 2024

Royal Sun Residence fiyatları 80 bin TL'den başlıyor!

Royal Sun Residence fiyatları 80 bin TL'den başlıyor!

Huzur dolu bir geleceğin hayalini kuranlar Kuzey Kıbrıs’ın eşsiz güzellikteki Long Beach sahiline komşu olan Royal Sun Residence’ın kapılarını aralıyor. Royal Sun Residence’ta 80 bin TL’den başlayan daire fiyatlarında peşinatı yatırımcılar belirliyor.



Noyanlar Group tarafından Kıbrıs’ın merkezinde yükselen Royal Sun Residence sunduğu etkileyici fırsatlarla yatırımcılarına karmaşadan uzak, hiç bitmeyecek keyif dolu bir tatil imkanı sağlıyor. 


Royal Sun Residence güncel fiyat listesi!


Toplamda 70 dönüm arazi üzerine inşa edilen projede her zevke uygun birbirinden farklı 7 konut yer alıyor. Tam bir tatil kompleksi olarak tasarlanan proje yatırımcılarına stüdyo, 1+1, 2+1 dairelerin yanı sıra 2+1 ve 3+1 dubleks ev seçenekleri sunuyor. 


Ev sahiplerinin her türlü ihtiyacı düşünülerek oluşturulan Royal Sun Residence projesi içerisinde havuz, aqua, çocuk oyun alanları, Kid’s Club, fitness, wellness & masaj salonu, sauna, teras bar, pool bar,  güneşlenme alanları, 200 kişilik restoran, yürüyüş ve bisiklet yolları, site güvenliği, market ve hediyelik eşya mağazası bulunan büyük bir donatı alanı barındırıyor.


Royal Sun Residence, Long Beach’i doğal güzelliklerin yanı sıra parklar, restoranlar, yürüyüş ve bisiklet yolları ile bir araya getiriyor. Proje giderek değer kazanan bir gayrimenkul bölgesinde yer almasıyla gelecek için de getirisi yüksek bir yatırım fırsatı sunuyor.


Denize ve merkeze yürüyüş mesafesinde yer alan Royal Sun Residence iskeleye 5 dakika, Mağusa merkeze ise 10 dakika yakınlığıyla da dikkat çekiyor.


Royal Sun Residence’ta 80 bin TL’den başlayan daire fiyatlarında peşinatı yatırımcılar belirliyor. Noyanlar Group sunduğu esnek ödeme politikası sayesinde hem kendisi kazanıyor, hem de yatırımcılarına kazandırıyor.


www.noyanlargroup.com

Telefon: 0212 274 98 10


Geri Dön