20 / 04 / 2024

Royal Sun Residence güncel fiyat listesi!

Royal Sun Residence güncel fiyat listesi!

Huzur dolu bir geleceğin hayalini kuranlar Kuzey Kıbrıs’ın eşsiz güzellikteki Long Beach sahiline komşu olan Royal Sun Residence’ın kapılarını aralıyor. 90 bin TL’den başlayan fiyatlarla Royal Sun Residence sizi bekliyor.



Noyanlar Group tarafından Gazi Magosa Long Beach’te inşa edilen Royal Sun Residence sunduğu etkileyici fırsatlarla yatırımcılarına karmaşadan uzak, hiç bitmeyecek keyif dolu bir tatil imkanı sağlıyor. 


Konut Tipleri 

Toplamda 70 dönüm arazi üzerine inşa edilen projede her zevke uygun birbirinden farklı 7 konut tipi yer alıyor. Tam bir tatil kompleksi olarak tasarlanan proje yatırımcılarına stüdyo, 1+1, 2+1 dairelerin yanı sıra 2+1 ve 3+1 dubleks ev seçenekleri sunuyor. 


4 adet büyük havuz

Ev sahiplerinin her türlü ihtiyacı düşünülerek oluşturulan Royal Sun Residence projesi içerisinde 4 adet büyük havuz, aqua, çocuk oyun alanları, Kid’s Club, fitness, wellness & masaj salonu, sauna, teras bar, pool bar,  güneşlenme alanları, 200 kişilik restoran, yürüyüş ve bisiklet yolları, site güvenliği, market ve hediyelik eşya mağazası bulunan büyük bir donatı alanı barındırıyor.


Royal Sun Residence, Long Beach’i doğal güzelliklerin yanı sıra parklar, restoranlar, yürüyüş ve bisiklet yolları ile bir araya getiriyor. Proje giderek değer kazanan bir gayrimenkul bölgesinde yer almasıyla gelecek için de getirisi yüksek bir yatırım fırsatı sunuyor.


Plaja yürüyerek gidin

 Altın Kumsal plajına yürüyüş mesafesinde yer alan Royal Sun Residence, Magosa merkeze ise 10 dakika yakınlığıyla da dikkat çekiyor.


Royal Sun Residence’ta 90 bin TL’den başlayan daire fiyatlarında ödeme kolaylıkları ise kişiye özel belirleniyor. Noyanlar Group sunduğu esnek ödeme politikası sayesinde yatırımcılarını ödemede zorlamadan kazandırıyor.


Geri Dön