28 / 03 / 2024

Royalcert Sertifikasyon Ve Muayene Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!


Royalcert Sertifikasyon Ve Muayene Hizmetleri Anonim Şirketi Muhammet Alpan Namlı ve Ziya Keskin ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Royalcert Sertifikasyon Ve Muayene Hizmetleri Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Muhammet Alpan Namlı ve Ziya Keskin ortaklığında kuruldu.


Royalcert Sertifikasyon Ve Muayene Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu; 1- Her türlü yapının mimari proje hizmetlerini, plan, proje çizimlerini ve uygulamalarını yapmak yaptırtmak. 2- Her türlü eski eser yapının rölöve, restitüsyon projesi, restorasyon projesinin çizimini ve uygulamalarını yapmak ve yaptırtmak. 3- Konut, Otel, Motel, Okul, Hastane, is yeri saire tüm yapıların bilumum dekorasyon islerini yapmak, yaptırtmak. Her türlü dekorasyon ve iç mimariyi ilgilendiren her türlü metal, ametal, agaç, plastik, tas, mermer vs maddelerden mamul, yarı mamul veya ilk maddelerini imal etmek, baskalarına fason olarak yaptırmak, almak, satmak, yurt içinde ve dısında pazarlamak, ithalat ve ihracatını yapmak. Mümessillik ve acentelikler almak......ve anasözleşmesinde yazılı işler




Geri Dön