26 / 04 / 2024

Rus Televizyonunda dikkat çeken Türkiye açıklaması! "Deney yaptık" ve "dost ülke" vurgusu

Rus Televizyonunda dikkat çeken Türkiye açıklaması!

Rusya, Ruble ile doğal gaz satışının ardından Türkiye'ye Ruble ile tahıl sattığını duyurdu. Rus Televizyonuna konuşan Başbakan Yardımcısı Viktoriya Abramçenko, bunun bir deney olduğunu kaydetti.



Avrupa ve ABD'nin uyguladığı ambargo ve yaptırımları Ruble ile ticaret yaparak delmeye çalışan Rusya, doğalgazdan sonra tahılda da Ruble ile ticaret yapmaya başladığını duyurdu. Rusya Başbakan Yardımcısı Viktoriya Abramçenko, bu yıl ilk defa bir ülkeye ruble ile tahıl satışı gerçekleştirdiklerini, bu ülkenin de Türkiye olduğunu ifade etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön