24 / 04 / 2024

Rüya Prestij Residence projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim!

Rüya Prestij Residence projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim!

Firma: Pusula İnşaat

Proje: Rüya Prestij

Pusula İnşaatın Esenyurt’ta gerçekleştirdiği projesi Rüya Prestij Residence’da inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 8 katlı ve 3 bloktan oluşan proje 360 konut ve 16 adet ticari birimden meydana geliyor...





Pusula İnşaatın Esenyurt’ta gerçekleştirdiği projesi  Rüya Prestij  Residence’da inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.


8 katlı ve 3 bloktan oluşan proje 360 konut ve 16 adet ticari birimden meydana geliyor. B blok ve C bloğun kaba imalatı biterken A blokta otopark çalışmaları tamamlandı,ticari birimlerin çalışmaları sürmektedir.


Her bütçeye uygun ödeme şekillerinin sunulduğu projede 0.67 faiz oranı uygulanmaktadır.Anlaşmalı olunan bankalardan kullanılan uygun konut kredisi ve 60 ay vade imkanı ile  Pusula İnşaat  müşterilerine prestijli yaşamın kapılarını aralıyor.


Tapuların dağıtılmaya başlanıldığı projede cadde çalışmaları ise tamamlandı,bulvar açıldı.

Abdullah  Gül Parkına 500 metre ,Metrobüs durağına 1 km mesafede olan Projenin, e-6 ve bahçeşehir bağlantı yolları bulunuyor.istanbulun enbüyük alışveriş merkezlerinden Marmara Parka 1 km mesafede olan Rüya Prestij   ayrıcaklı ve sosyal bir hayatın kapılarını açıyor.


Satış ofisi : 0212 854 11 04

www.pusulainsaat.com.tr



projeye sor



Geri Dön