20 / 04 / 2024

Rüya Rezidans Huzurevi, 5 yıldızlı tatil köyünden farksız!

Rüya Rezidans Huzurevi, 5 yıldızlı tatil köyünden farksız!

Beykoz'da açılan Rüya Bezidans Huzurevi, yaşlılara ikinci baharını yaşatıyor. Mekanın; güler yüzlü personeli, konforu, hobi odaları ve Türk hamamıyla beş yıldızlı tatil köyünden farkı yok....



İstanbul'un en güzel ilçelerinden Beykoz, ikinci baharını 'rüya' gibi yaşamak isteyenler için kurulan bir tesise evsahipliğ yapıyor. Beykoz-Riva-Polonezköy üçgenindeki Mahmut şževket Paşa'da açılan 'Rüya Rezidans Huzurevi', yeşilin ortasında modern çağın en güzel hizmetini vermek için planlandı. 5 yıldızlı yaşam standartlarına sahip huzurevinde sevgi, şefkat, konfor, sağlıklı ve hijyenik bir ortamda; yaşlılara günlük, haftalık ya da birkaç aylık bakını hizmetleri sunuluyor. Klasik  huzurevi anlayışından uzak, çağa yaraşır bir yaşam alanı sunan Rüya Rezidans Huzurevi  tüm hizmetleriyle ve donanımlı personeliyle lüks bir butik otel tarzında hizmet veriyor.


'İNSANİ SORUMLULUK'

Tesiste sağlık ekipleri, özel sağlık odaları, hobi salonları, havuz, sauna ve Türk Hamamı'na kadar birçok bölüm yer alıyor. Odaların hepsinde özel banyo, tuvalet, buzdolabı, televizyon, özel telefon hattı, çağrı cihazları ve internet bulunuyor. İşletmenin sahibi Birgül Güven, 'Kendi annemize babamıza nasıl bakıyorsak, bize emanet edilen yaşlılara da aynı şekilde bakıyoruz. Bu bizim insani sorumluluğumuzdur' dedi.
Habertürk

 

 

 


Geri Dön