23 / 04 / 2024

Sabah Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Sabah Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohammed S.G. Abusamhadana tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Bağlar Caddesi, Kağıthane Ofis Park'ta kuruldu.



Sabah Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohammed S.G. Abusamhadana tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Bağlar Caddesi, Kağıthane Ofis Park'ta kuruldu.  


Sabah Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-)Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller  üzerine irtifak,intifa,sükna,katmülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.Gayrimenkul danışmanlığı ve eksperliği yapmak .Hertürlü inşaat taahhüt işleri konut,ticarethane,ve işyeri inşaatları yapmak ,yaptırmak,satmak ,kiraya vermek.Başkalarına ait arsa ve arazi üzerine kat karşılığı inşaat yapmak ,yaptırmak faaliyetlerinde bulunabilir. b-)Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler,nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler  için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir,inşaa edebilir veya satın alabilir, satabilir, işletebilir.  c-)Şirket yurt içi ve yurtdışında tüm tekstil ürünleri,hırdavat malzemeleri,elektrik malzemeleri,gıda ürünleri,hediyelik eşya,bilgisayar malzemeleri,mobilya ve malzemelerinin  alım- satım ve ithalat-ihracatıile mevzuatın izin verdiği hertürlü konuda alım - satım ,ihracat-ithalat yapabilir.Şirket yukarıda yazılı iş ve işlemleriyle ilgili olarak yurt içi ve yurt dışından hertürlü taşınır,taşınmaz mal alımında bulunabilir gerekli hallerde finans kuruluşları,bankalar ve üçüncü kişilerle ipotek ,rehin anlaşmaları tesis edebilir.



Geri Dön