18 / 04 / 2024

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda tünel çalışması başladı!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda tünel çalışması başladı!

İSG, Tuzla-Sabiha Gökçen Havalimanı bağlantı yolunda bulunan tünelde yapılan bakım çalışmalarıyla ilgili uyarılarda bulundu.



Sabiha Gökçen Havalimanı terminal işletmecisi İSG, Tuzla-Sabiha Gökçen Havalimanı bağlantı yolunda bulunan tünelde yapılan bakım çalışmaları sebebi ile yolcularına alternatif yolları tercih etmeleriyle ilgili uyardı. İSG tarafından yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

''Tuzla-Sabiha Gökçen Havalimanı bağlantı yolunda bulunan ve vatandaşların D-100 Karayolu ile sahil yolundan Sabiha Gökçen Havalimanı'na giderken kullandığı tünel, güçlendirme ve bakım onarım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatıldı. 

Çalışmalar ile ilgili yolcularına sosyal medya hesapları üzerinden uyarılar yapan İSG, Değerli misafirlerimiz, Tuzla-Sabiha Gökçen Havalimanı bağlantı yolu üzerinde bulunan tünel, bakım sebebi ile havalimanı yönünde trafiğe kapatıltı. Bu yolu kullanan yolcularımızın havalimanına ulaşım için alternatif yolları tercih etmelerini önemle rica ederiz. ifadelerine yer verdi. Çalışmanın yaklaşık 1 ay devam etmesi bekleniyor.''


Geri Dön