18 / 04 / 2024

Sabuncubeli Tüneli 2018 yılında hizmete girecek!

Sabuncubeli Tüneli 2018 yılında hizmete girecek!

Manisa'nın kurtuluşu ile İzmir'in kurtuluşunun bağlandığı gece, Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla Sabuncubeli Tüneli'nde 'Işık Gördü' töreni gerçekleştirilecek.



AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Manisa'nın kurtuluş günü olan 8 Eylül ile İzmir'in kurtuluşu 9 Eylül'ü bağlayan gece, Başbakan Binali Yıldırım'ın Sabuncubeli Tüneli'nin 'Işık Gördü' törenine katılacağını söyledi. AK Parti Manisa İl Başkanlığı'ndaki bayramlaşma töreninde konuşan Baybatur, "Manisa için prestij proje diye ifade edebileceğim Sabuncubeli Tüneli'ni bitirmek üzereyiz. Sabuncubeli kışın özellikle şoförler açısından, otobüs ve kamyonlar açısından kazaların çok olduğu yer. Can kayıplarımız oluyor. 8 Eylül'ü 9 Eylül'e bağlayan gece; yani Manisa'nın kurtuluşu ile İzmir'in kurtuluşunun bağlandığı gece, Başbakanımız Binali Yıldırım'ın katılımıyla Sabuncubeli Tüneli'nde 'Işık Gördü' töreni yapacağız.


İki taraftan girilen dikitler 8'i 9'a bağlayan gece karşılaşacak. 2018 yılında da Sabuncubeli Tüneli hizmete girecek. Yaklaşık 300 milyon liralık yatırım" diye konuştu.


Yeni Asır 


Geri Dön