29 / 03 / 2024

Saffet Erdem Alçı Levha Danışmanlık Ve Uygulama Limited Şirketi kuruldu!


Saffet Erdem Alçı Levha Danışmanlık Ve Uygulama Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Saffet Erdem tarafından kuruldu.



Saffet Erdem Alçı Levha Danışmanlık Ve Uygulama Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Saffet Erdem tarafından kuruldu.

Saffet Erdem Alçı Levha Danışmanlık Ve Uygulama Limited Şirketi konusu:
1-) Şirket yurt içinde ve yurt dışında Hotel, AVM, Hastaneler, Okul, Üniversite, Banka, Bürolar, Saraylar, Düğün Salonları, Toplu konutlar, Evler, Yazlıklar, bilumum işyerleri için Alçı plaka ve değişik hammaddelerden muhtelif ebat ve modellerde dekoratif ve akustik asma tavanlar, değişik alçı plaka ve muhtelif hammaddelerden dekoratif bölme duvarlar, akustik bölme duvarların imalatını, danışmanlığını, montajını, alım ve satımıyla pazarlamasını yapmak. 2-) Yurt içinde ve yurt dışında inşaatla ilgili bilumum plan proje, müşavirlik, mühendislik, taşeronluk, prefabrik yapıların montajı, mobilya imalatı, müteahhitlik ve konusunda danışmanlık hizmetleri yapmak. 3-) Şirket, amacıyla ilgili olarak her türlü imalat, montaj, taahhüt, ithalat ve ihracat işlerinde bulunabilir. Şirket, amacıyla ilgili olarak kullanmak üzere yurt içi ve yurt dışından makine ve tesisler, nakil vasıtaları, ekipmanlar ve demirbaşlar getirebilir, İktisap edebilir, kiralayabilir veya kiraya verebilir, satabilir, devredebilir. 4-) Şirket ile ilgili olarak iç ve dış mümessillikler, acentelikler, komisyonculuklar alabilir, konusuyla ilgili patent ve lisans anlaşmaları yapabilir. 5-) Şirket, amacıyla ilgili olarak her türlü menkul ve gayrimenkuller satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, inşa edebilir, işletebilir. 6-) Alçıpan, asma tavan ve bölme duvarlarda kullanılan galvaniz sac profil ve yan elemanların imalatını, satış ve pazarlamasını, konusuna giren işlerde mümessillik, komisyonculuk, her türlü taahhüt, montaj, proje işleri, dekorasyon yapmak, bayilikler almak ve anlaşmalar yapmak. 7-) Konusuna giren işlerde imalat, ihracat, toptan ve perakende ticaret yapmak.


Geri Dön