26 / 04 / 2024

Safir Evleri Gaziosmanpaşa projesi!

Safir Evleri Gaziosmanpaşa projesi!

Firma: Seçkinler İnşaat

Proje: Safir Evleri

Safir Evleri Gaziosmanpaşa projesi için ön talepler toplanıyor. Seçkinler İnşaat Safir Evleri Gaziosmanpaşa projesinde konutların metrekaresini lansman öncesi 2 bin 850 lira olarak belirledi...




Seçkinler İnşaat İstanbul'un Avrupa yakasında Gaziosmanpaşa ilçesinde yeni projesi Safir Evleri'ni hayata geçiriyor.  Safir Evleri  Gaziosmanpaşa projesi 9 katlı tek blok olarak inşa ediliyor.


Mevlana Mahallesi'nde yer alan Safir Evleri Gaziosmanpaşa projesinde 90 adet konut ve 6 adet dükkan bulunuyor. Safir Evleri Gaziosmanpaşa projesinin yaklaşık iki ay sonra satışa sunulması hedefleniyor.


Her katta 10 dairenin yer aldığı Safir Evleri Gaziosmanpaşa projesinde her iki cephe ana caddeye bakmaktadır. Safir Evleri Gaziosmanpaşa projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 2+1 dubleks daire tipleri tasarlandı.


Safir Evleri Gaziosmanpaşa projesinde konutların metrekare birim fiyatı 2 bin 850 lira olarak belirlendi. Safir Evleri Gaziosmanpaşa projesinde teslimler lansman sonrasında 18 ay sonra olarak belirtiliyor.


Safir Evleri Gaziosmanpaşa projesi için internet sitesinden ön talep formu dolduruluyor. Safir Evleri Gaziosmanpaşa projesi TEM Gaziosmanpaşa çıkışına 2 dakika, Avrupa Konutları TEM 2'ye 150 metre, Vezneciler Sultançiftliği metrosuna 10 dakika mesafede yer alıyor.



Safir Evleri Gaziosmanpaşa iletişim

Telefon: 0212 615 66 66 - 479 97 98

Web: www.seckinlersafirevleri.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön