26 / 04 / 2024

Sağlık Bakanlığı bombayı patlattı! 85 bin personel alımları ne zaman, hangi branşlarda yapılacak?

Sağlık Bakanlığı bombayı patlattı! 85 bin personel alımları ne zaman, hangi branşlarda yapılacak?

Sağlık çalışanlarının uzun bir süredir beklediği personel alımlarına dair müjdeli haber geldi. Haberi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısından sonra verdi. İşte detaylar!



SAĞLIK BAKANLIĞI BÜNYESİNDE 85 BİN PERSONEL ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından 85 bin personel alımlarına dair bir paylaşımda bulundu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, merakla beklenen alımlara dair detayları Twitter sayfası üzerinden verdi.  Koca twitter üzerinden yaptığı açıklamada 85 bin yeni kadro açılacağını müjdeledi.

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN: 85 BİN YARDIMCI PERSONEL KADROSUNU AÇTIK!

Sağlık çalışanlarının bir süredir beklediği alımlar yapılmaya başlanacak. Bu haberi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısından sonra verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmada; “Sağlık kuruluşlarındaki uzman hekimlerimizin hastalara daha fazla vakit ayırabilmeleri amacıyla 85 bin yardımcı personel kadrosunu açtık” ifadelere yer vermişti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Sağlıkta Beyaz Reform'a destek kuvvet, 85 Bin yeni çalışma arkadaşı! Görülmemiş başarılar için görülmemiş büyüklükte bir kadro açılıyor. Gözümüz aydın." şeklinde açıklamada bulundu.

Fahrettin Koca sözlerini şu şekilde noktaladı; "Bakanlığımız, bu yıl 85 Bin kadro açıyor. Yeni çalışma arkadaşlarımızın sayısı, bazı ülkelerin nüfusundan fazla! Gözümüz aydın."  

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

Sağlık Bakanlığının 85 bin personel alımı hakkında yapılan paylaşımı ve açıklamayı görenler, alımların hangi kadrolara yapılacağını merak edip araştırmaya başladı. Sağlık Bakanlığı 85 bin kadrolu personel alımında alımların hangi kadroda olacağının henüz belli olmayacağı belirtildi.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı başvuru tarihleri ve başvuru şartlarına dair resmi bir açıklama yapılmadı. Resmi açıklama yapıldığı zaman haberimiz güncellenecektir.

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 23 Ağustos Salı 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın bugün ne kadar? 23 Ağustos 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Petrol fiyatları ters köşe yaptı! Akaryakıt fiyatlarında korkutan tablo! İşte detaylar!


Geri Dön