19 / 03 / 2024

Sahibinden.com ikinci el alışveriş kategorilerinde birinci seçildi!

Sahibinden.com ikinci el alışveriş kategorilerinde birinci seçildi!

Türkiye’nin en çok ziyaret edilen e-ticaret platformu sahibinden.com, Digital Lovebrand’ ler araştırmasında dördüncü kez üst üste Türkiye’ nin en sevilen emlak, vasıta ve ikinci el alışveriş kategorilerinde birinci seçildi...



Sahibinden.com, Digital Lovebrand’ler araştırmasında dördüncü kez üst üste Türkiye’nin en sevilen emlak, vasıta ve ikinci el alışveriş kategorilerinde birinci seçildi.

 

Türkiye’nin en çok ziyaret edilen e-ticaret platformu sahibinden.com, Digitalage Dergisi’nin İpsos KMG işbirliği ile hazırladığı Digital Lovebrand’ler araştırmasında, bu yıl da Türkiye’nin en sevilen markalarından biri oldu. “Emlak”, “Vasıta” ve “İkinci el alışveriş” kategorilerinde birinci seçilen sahibinden.com, son dört yıldır bu kategorilerdeki liderliğini kaptırmıyor.

 

Konuya ilişkin açıklama yapan sahibinden.com Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Boğaç Göncü, 3,6 milyon aktif ilanı ve on binlerce ürün çeşidiyle ayda 28 milyon tekil kullanıcının ziyaret ettiği Türkiye’nin en büyük pazar yeri olarak, dördüncü kez bu ödülü kazanmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Göncü, “Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı ilke edinen bir şirket olarak, Türkiye’nin en sevilen markaları arasında yer almak bizim için büyük bir gurur kaynağı. 320 kişilik profesyonel ekibimizin özverili çalışmaları ve müşterimizin bize duyduğu güvenle kazandığımız bu ödülün, ulaştığımız marka değerinin de bir kanıtı olduğuna inanıyorum. Kullanıcılarımıza her zaman daha iyiyi sunmak için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

 

sahibinden.com 2013 yılı içinde, Mobile Marketing Association (MMA) tarafından belirlenen ve bu yıl ilk defa yapılan “Yılın Mobil Uygulamaları” Emlak Kategorisi’nde ve Webrazzi Ödülleri’nde aday gösterildiği En İyi Web Girişimi, En İyi Seri İlan Sitesi ve En İyi Yerli Mobil Uygulama kategorilerinde de birincilik kazanmıştı. 

 

 

sahibinden.com hakkında

Aksoy Group bünyesinde, 2000 yılında kurulan sahibinden.com, yenilikçi ürün ve hizmet uygulamaları ile kendi iş alanındaki standartların belirleyicisi olmaya devam ediyor. 320 çalışanı, ayda 28 milyon tekil ziyaretçinin yarattığı 3 milyarı aşkın sayfa görüntülemesi, 3,6 milyon aktif ilanı ve on binlerce ürün çeşidiyle sahibinden.com Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından birisi olma özelliğini taşıyor.



Geri Dön