19 / 03 / 2024

Sahibinden.com’a The Stevie Awards’tan Yılın En İyi Yeni Ürünü ödülü!

Sahibinden.com’a The Stevie Awards’tan Yılın En İyi Yeni Ürünü ödülü!

Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com, dünyanın saygın ödül organizasyonlarından biri olarak gösterilen “The Stevie Awards” tarafından, “Haritada Emlak Arama” uygulamasıyla gümüş ödüle layık görüldü.



sahibinden.com’un 2013 yılında başlattığı “Haritada Emlak Arama” uygulaması ile kullanıcılar, harita üzerinde aradıkları ilanın tam yerini görebiliyor, aynı bölgede yer alan benzer ilanları inceleyebiliyor, ilanların etrafında yer alan okul, hastane, otobüs, metro durakları gibi önemli noktaları görebiliyor ve emlak arama tercihlerini bunlara göre belirleyebiliyor.


sahibinden.com İş, Servis ve Müşteri Deneyimi Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Bora Biçer konuyla ilgili yaptığı açıklamada, uluslararası arenada dünyanın en saygın ödüllerinden birini kazanmış olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Biçer, “sahibinden.com olarak, kullanıcılarımızın memnuniyetini ve bağlılığını en yüksek seviyede tutmak öncelikli hedefimiz. Kullanıcılarımızın beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda yeni ürün ve servis fikirleri oluşturuyoruz. Gerek sahip olduğumuz teknoloji gerekse yeni yatırım ve işbirlikleri ile en iyi ürünü en kısa sürede kullanıcılarımız ile buluşturuyoruz. Haritada Emlak Arama uygulamamız da bu sürecin bir ürünüdür. Aramalarda verimlilik ve doğru sonuca ulaştırma oranını arttıran Haritada Emlak Arama’yı tercih eden kullanıcıların %96’sı tıkladıkları ilan sayfalarında kaldı. Haritada Emlak Arama uygulaması ile kullanıcılarımızın emlak bulma hızı %30 oranında arttı. Yakaladığımız başarının böylesine anlamlı bir ödülle taçlandırılmasından büyük gurur duyuyoruz. Önümüzdeki dönemde de yeni hizmetlerimizi artırarak devam ettireceğiz” dedi.



Geri Dön