25 / 04 / 2024

Sahilada Maltepe daire satış fiyatları!

Sahilada Maltepe daire satış fiyatları!

Firma: Kapıcıoğlu İnşaat

Proje: Maltepe Sahilada

Sahilada Maltepe daire satış fiyatları metrekarelerine göre farklılık gösteriyor. 2 blok şeklinde dizayn edilen projede toplam 290 adet konut yer alıyor.



Sahilada Maltepe daire satış fiyatları kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor.  Kapıcıoğlu İnşaat  imzası ile yükselen projenin teslim tarihi 24 ay olarak belirtiliyor. 


Satılabilir alanı 47 bin metrekareden meydana gelen Sahilada Rezidans İstanbul'un Maltepe ilçesine bağlı Adatepe bölgesinde hayata geçiriliyor. Proje 290 tane daireden oluşuyor. 


25 katlı 2 blok halinde inşa edilen Sahilada Adatepe Konutları 10 bin metrekarelik arsa alanına sahip. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 dubleks ve loft daireler bulunuyor. 


Adatepe Sahilada Residence Sabiha Gökçen Havalimanı'na 28,5 kilometre, Maltepe Metrosu'na 16 dakika, Bostancı İskelesi'ne 5 kilometre, tren istasyonuna 10 dakikalık mesafede yer alıyor. 


Sahilada Maltepe daire satış fiyatları metrekare bazında 7 bin TL'den başlıyor. Projede çocuk oyun alanı, sauna, yüzme havuzu ve fitness gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 

15 soruda Sahilada Maltepe Adatepe projesi!

Sahilada adres bilgileri: Feyzullah Mah. Ayerdem Sok. No:6 Adatepe Maltepe – İstanbul


Sahilada Adatepe satış ofisi 

Tel: 444 74 48 

Web: http://www.maltepesahilada.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön