20 / 04 / 2024

Şahinbey Belediyesi mahalle olan eski köylerde kilit taşı çalışması yapıyor!

Şahinbey Belediyesi mahalle olan eski köylerde kilit taşı çalışması yapıyor!

30 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonrasında yeni mahalle olarak ilçeye bağlanan eski köylerde seçim öncesi meclis kararı alarak çalışmalara başlayan Şahinbey Belediyesi, yeni mahallelerde kilit taşı çalışmasını aralıksız sürdürüyor...




30 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonrasında yeni mahalle olarak ilçeye bağlanan eski köylerde seçim öncesi meclis kararı alarak çalışmalara başlayan Şahinbey Belediyesi, yeni mahallelerde kilit taşı çalışmasını aralıksız sürdürüyor.


Yeni mahalle olan Kürüm, Ozanlı, Hacıköy, Doğanca, Güllice, Morcalı, Sırasöğüt, Çubukdiken, Çereli, Akbayır, Ortaklar, Beşsiz, Kapcağız, Yığmatepe, Kazıklı ve Kozluca mahalleleri olmak üzere 16 mahallede kilit taşı çalışmalarını tamamlayan Şahinbey Belediyesi ekipleri, Şahinbey Mülk mahallesinde çalışmalarını sürdürüyor.


Yapılan hizmetin ortada olduğunu söyleyen Şahinbey Mahalle Muhtarı Cuma Kartal, “Allah devletimize zevallik vermesin, Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, köyümüze geldiğinde yolların kilit taşı olması için bizlere söz vermişti. Sağolsun seçimin ikinci gününde ekipler köyümüze geldi, çalışmalara başladı. Başkanımız sözünü tuttu, Allah kendisinden razı olsun” dedi.


Yapılan hizmetlerden memnuniyetini dile getiren mahalle sakinleri ise, “Bu zamana kadar köyümüze böyle bir hizmet gelmemişti. Başkanımızın Şahinbey’e yaptığı hizmetleri gururla takip ediyoruz. Bizde mahalle olarak Şahinbey’e bağlandık. Artık biliyoruz ki bize de hizmet yapılacaktır. Bunun ilk meyvesini hemen seçimin ikinci gününde aldık, ekipler gelerek, yollarımızda kilit taşı çalışmasına başladı. Başkanımızdan çok memnunuz köyümüze birde taziye evi yapılırsa çok memnun oluruz” dediler.



Şahinbey Belediyesi


Geri Dön