19 / 04 / 2024

Şahinbey Çamlıca Konutları bu ay satışa çıkıyor!

Şahinbey Çamlıca Konutları bu ay satışa çıkıyor!

Şahinbey Belediyesi'nin kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yaptığı Çamlıca Konutları'nın bütün etapları tamamlandı. Çamlıca Konutları'ndaki çalışmaları inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, konut satışlarının Mayıs ayı içerisinde başl



Şahinbey Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Çamlıca, Sakarya ve Nuripazabaşı Mahallerini kapsayan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yaptırılan Çamlıca Konutları'nda asfaltlama çalışmalarına başladı. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Tahmazoğlu, ekiplerden bilgiler aldı. 



Başkan Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kamulaştırılarak yıkılan evlerin yerine yapılan, Çamlıca Konutları'nın tamamlandığını belirtti. Konutların ilk etabının satışının tamamlandığını ifade eden Başkan Tahmazoğlu, şunları söyledi: "Çamlıca, Nuri Pazarbaşı ve Sakarya mahallerinde yürütmüş olduğumuz, kentsel dönüşüm çalışmaları neticesinde, yıkmış olduğumuz bin 800 konuta karşılık bin 150 tane konut planlamıştık. Bunlardan birinci etap Çamlıca'da 92 konut daha önce teslim edilmişti. Şimdi 2-3-4 ve 5'nci etabımızda tamamlandı. Sadece 4'üncü etapta çok az bir eksiğimiz kaldı. Şimdi bu konutlarımızı satışa çıkartacağız. Mayıs ayı içerisinde başlayacak satışlarımız için, buradan daire almak isteyen kardeşlerimize de duyuru yapmak istiyorum. Şahinbey Belediyemiz Konut Satış Müdürlüğü'ne müracaatları halinde başvurularını alacağız ve ihaleyle bu konutlarımızın satışlarını gerçekleştireceğiz. Bu bölgemiz depreme dayanıksız çarpık yapılardan oluşuyordu. Şu anda ise son derece modern yapılar ve depreme dayanıklı, soğuğa ve sıcağa dayanıklı, kaloriferli yaşamı kolaylaştıran daireler yapıldı. Ayrıca çevre düzenlemeleri Şahinbey Belediyemiz tarafından yapıldı. Şu anda asfalt çalışmalarını yapıyoruz. Ben Çamlıca Konutlarımızın Gaziantep'imize ve Şahinbey'imize hayırlı olmasını diliyorum."



Gaziantep Hakimiyet


Geri Dön