24 / 04 / 2024

Şahinbey'in ev sahibi yaptığı aileler örnek dairelere akın etti!

Şahinbey'in ev sahibi yaptığı aileler örnek dairelere akın etti!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması için Mavikent'te 1.000 konutun kura çekilişi ardından, kurada ismi çıkan aileler örnek daireleri görmek için akın etti...



Kurada ismi çıkarak hak sahibi olan ve Şahinbey Belediyesi tarafından otobüslerle Mavikent konutlarında hazırlanan örnek daireleri görmeleri için getirilen ailelerin mutlulukları gözlerinde okundu. Bazı aileler sevinçlerini çocuklarına sarılarak gösterirken, bazı aileler ise dairelerde fotoğraf çektirdi.


Kura ile hak sahibi olan ve duygularını dile getiren vatandaşlar, "hayal bile edemeyeceğimiz bir eve sahip olduk. Çok mutluyuz. Hayatımız boyunca böyle bir heyecanı ilk defa yaşadık. Yıllardır kiralarda sürünüyorduk. Şimdi kira öder gibi ev sahibi olacağız. Bizlere bu imkanı sunan ve ev sahibi olmamıza vesile olan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na çok teşekkür ediyoruz."dediler.



Acı ve sevinci bir arada yaşıyoruz... 


Vatanı görevini yaparken geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Jandarma Er Ercan Özkan'ın kardeşi Gülcan Albay'da kurada ev çıkanlar arasındaydı. Örnek daireyi ailesiyle birlikte gezen Albay, "acı ve sevinci bir arada yaşıyoruz. Bir ay önce kardeşim askerde şehit olmuştu. Onun acısının üzerine bu mutluluğu ifade edemiyorum. Allah Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'ndan razı olsun sayesinde bizlerde ev sahibi olduk."dedi.


Şahinbey Belediyesi


http://www.sahinbey.bel.tr/


Geri Dön