19 / 04 / 2024

Saip Erarslan: Zonguldak'a yapılacak 200 konut yetersiz!

Saip Erarslan: Zonguldak'a yapılacak 200 konut yetersiz!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) KDZ. Ereğli Şubesi 2. Başkanı Saip Erarslan 7 bin talep karşısında ilçeye 200 TOKİ konutu yapılacak olmasını eleştirdi.



Zonguldak Kdz. Ereğli TÜED Şubesi 2. Başkanı ve Köseler Mahallesi Muhtarı Saip Erarslan, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu tarafından ilçeye müjde olarak verilen 200 konutluk  TOKİ  projesinin yetersiz olduğunu söyledi. 


Emeklilere TOKİ'den uygun koşullarda konut yapımı projesi gündeme geldiğinde Kdz. Ereğli TÜED Şubesi olarak çalışmalara başladıklarını ve yaklaşık 7 bin civarında başvuru aldıklarını belirten Erarslan, kendilerine bu süreçte başta İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu olmak üzere, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve Milletvekili Faruk Çaturoğlu'nun destek olduğunu söyledi. 


İlçeye başlangıç olarak 600+600 olmak üzere bin 200 konut yapımını beklerken, 200 konut yapılacağının müjde olarak verilmesinin kendilerini üzdüğünü dile getiren Erarslan, bu sayının başlangıç olduğunu düşünüp, sayının artmasını umut ettiklerini ifade etti.



İnanış Gazetesi


Geri Dön