26 / 04 / 2024

Sait Çelik: Uşak Üniversitesi'nde eğitim verecek öğretim görevlilerine ev tahsis edeceğiz!

Sait Çelik: Uşak Üniversitesi'nde eğitim verecek öğretim görevlilerine ev tahsis edeceğiz!

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, yeni açılacak olan Diş Hekmiliği Fakültesi'nde eğitim verecek ve üniversitenin gelişmesinde katkıda bulunacak nitelikli öğretim görevlilerine villa tipi evler tahsis edeceklerini söyledi.




Uşak Üniversitesi Rektörü Çelik, Diş Hekimliği Fakültesi'nde eğitim verecek öğretim görevlilerine villa tipi ev tahsis edeceklerini söyledi Çelik, öğretim üyelerinin ev kiralarının Uşaklı işadamları tarafından karşılanacağını belirtti.


İş dünyasına teşekkür

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, bölgenin en iyi diş hekimliği fakültesi olmak için çalışma yaptıklarını, bu nedenle alanında başarılı akademisyenleri Uşak Üniversitesi'nde görmek istediklerini belirtti. Öğretim üyelerinin kendilerini tercih etmeleri için iyi imkanlar sunacaklarını, işadamlarının da bu konuda kendilerine destek olacaklarını ifade eden Çelik, "Diş Hekimliği Fakültesi'nde eğitim verecek öğretim üyelerimizin ev kiraları Uşaklı iş adamları tarafından karşılanacak. En iyi olan hocalarımıza villa tipi evler kiralamayı düşünüyoruz" dedi.

Uşaklı işadamı ve sanayicilerin Uşak Üniversitesi'nin gelişimi için işbirliği yaptıklarını aktaran Rektör Sait Çelik, "Üniversite-sanayi işbirliği önemli bir konu. Yaptığımız işbirliği protokolleri konuya verdiğimiz önemi kanıtlamaktadır. Bu noktadan hareketle Uşaklı hayırseverlerin, işadamlarının, sanayicilerinin ve sivil toplum kuruluşlarının yardım ve destekleri bizi mutlu ediyor. Uşak Üniversitesi 11 fakültesi, 3 yüksekokulu, 2 enstitüsü ve 9 meslek yüksekokuluyla bölgenin parlayan yıldızıdır. Bu yıl öğrenci sayımız 16 bin 700. Tercih edilen bir üniversite olarak yeni açtığımız ve açmayı düşündüğümüz fakültelere en iyi hocaları getirmek istiyoruz. Amacımız öğrencilere en iyi eğitimi vermek. Bu noktada işadamlarımızın verdikleri destek anlamlıdır. İşadamlarımızın sorumlu anlayışı için teşekkür eder, başka ortak yardımlaşma projelerine örnek olmasını temenni ederim" dedi.


Yeni Asır


Geri Dön