19 / 04 / 2024

Sakarya Aksoğanlar Pasajı yenileniyor!

Sakarya Aksoğanlar Pasajı yenileniyor!

Geçtiğimiz günlerde kundaklama sonucu yanan Sakarya Hendek'teki Aksoğanlar Pasajı için Hendek Belediyesi kolları sıvadı. Pasaj baştan aşağı yenilenecek.



 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hendek Belediyesi, geçtiğimiz günlerde kundaklama sonucu yanan Aksoğanlar Pasajı için de kolları sıvadı.  Hendek Belediyesi, Aksoğanlar Pasajı’nın bakım, onarım ve tadilatını gerçekleştirecek.

Ortak alanlar yapılıyor

Hendek Belediyesi'nde yer alan habere göre, yangının ardından Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun talimatı ile pasajda incelemeler yapan Hendek Belediyesi ekipleri, yaklaşık 17 iş yerinin yer aldığı pasajda meydana gelen kundaklama sonrasında pasaj esnafı ile görüştü. Osman Yılmaz Caddesi’nde yer alan ve yangından zarar gören pasajın ortak alanlarına ait tamirat ve bakım işleri Fen işleri Müdürlüğü tarafından yapılıyor. Bu kapsamda koridor tavanın sıva döküm işlemi yapılarak temizliği bittikten sonra asma tavan uygulamasına da başlandı. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri dükkânların elektrik ana hatlarını yenileyerek esnafın elektrik mağduriyetini gidermiş oldu.

Geçmiş olsun

Her zaman esnafın yanında olduklarını belirten Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Buradaki esnafımıza tekrardan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Ekiplerimizle yangından sonra hızlı bir şekilde hasar tespiti yaparak esnafımıza destek olmak için kolları sıvadık. Arkadaşlarımız yoğun bir şekilde çalışıyorlar, elektrikler verildi. Diğer sorunları da çözeceğiz inşallah. Allah bir daha böyle bişey göstermesin”şeklinde konuştu.


Geri Dön