20 / 04 / 2024

Sakarya Ankara Caddesi yenilenecek!

Sakarya Ankara Caddesi yenilenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak’la birlikte Ankara Caddesi'ni ziyaret etti, Toçoğlu caddenin yenileneceğinin müjdesini verdi.




Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu beraberinde Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak’ın bulunduğu heyetle birlikte  Ankara  Caddesi’nde bulunan esnafı ziyaret etti. Esnaflara referandum süreci ile ilgili olarak bilgiler verilirken; Başkan Toçoğlu, Ankara Caddesi esnaflarına yolların yenileneceği müjdesini verdi.


Önemli bir seçim

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, “Ankara Caddesi’nde bulunan esnaflarımıza hayırlı işler diledik. Referandum sürecindeyiz. Ülke olarak çok önemli bir seçime gidiyoruz. İnşallah hep birlikte bu önemli seçimi de başarıyla noktalayacağız” derken; AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Adapazarı ilçe teşkilatı olarak çok iyi bir referandum çalışması yürütüyoruz. Ana kadememiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımızla birlikte ülkemizin geleceği için oy istiyoruz. Esnaflarımıza da ziyaretler gerçekleştirdik. 16 Nisan’a kadar yorulmadan sahada olacağız” dedi.


Memleketimiz için en iyisini istiyoruz

Ziyarette esnaflara hayırlı işler dileyen Başkan Toçoğlu, “Önümüzde önemli bir süreç var. Bu sürecin önemini aktarmak için esnafımızı ziyaret ediyoruz. Esnaflarımızda sağolsunlar güler yüzleriyle bizleri karşılıyor. Bu ülke hepimizin. Biz memleketimiz için en iyisi neyse onu istiyoruz. Esnaflarımıza da gerçekleştirilmek istenen değişikliklerle ilgili bilgiler aktarıyor, kafalarında soru işaretleri varsa onları gidermeye çalışıyoruz. İnşallah 16 Nisan’dan sonra hedeflerine çok daha hızlı koşan, koalisyonlardan kurtulmuş, istikrarın hakim olduğu bir Türkiye’ye kavuşacağız. Sürekli gerçekleşen seçimler ve belirsizlik en çok esnaflarımızın işlerini sekteye uğratıyor. İnşallah istikrarlı Türkiye ile esnaflarımızın işleri de yoluna girecek” diye konuştu.


Ankara Caddesine asfalt

Gerçekleştirdikleri ziyarette esnafların sıkıntılarını da dinlediklerini belirten Başkan Toçoğlu, “Bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıl Ankara Caddemizde büyük bir dönüşüm başlatmış kaldırımları, aydınlatmaları yenilemiş ve çevre düzenlemelerini gerçekleştirmiştik. Ayrıca geçtiğimiz yıl Büyükşehir Belediyesi olarak ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganı ile yol düzenleme ve asfalt çalışmaları başlatmıştık. Havaların ısınması ile birlikte bu noktadaki çalışmalarımıza tekrar başlayacağız. Ankara Caddemizin de yollarını inşallah en yakın zaman içerisinde yenileyeceğiz” ifadelerini kullandı.




Sakarya Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön