24 / 04 / 2024

Sakarya Caddesi yenileme çalışmaları başladı!

Sakarya Caddesi yenileme çalışmaları başladı!

"Sakarya Caddesi'nin yenilenmesi için 29 Ağustos'ta ihaleye çıkıyoruz." diyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yerel seçimler öncesinde bölge esnafının talep ettiği Sakarya Caddesi yenileme çalışmalarının başlatıldığını müjdeledi,



 Yerel seçimler öncesinde bölge esnafının talep ettiği Sakarya Caddesi yenileme çalışmalarının başlatıldığını müjdeleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Sakarya Caddesi'nin yenilenmesi için 29 Ağustos'ta ihaleye çıkıyoruz. Projemiz kapsamında caddemizi kaldırım, peyzaj ve ışıklandırma sistemi ile daha yeni ve modern bir görünüme kavuşturacağız. Bölge esnafımıza ve şehrimize hayırlı olsun" dedi. Toçoğlu, seçimlerden önce kamuoyu ile paylaşılan bir projede daha çalışmaların başlatıldığını müjdeledi. Bölge esnafından gelen talepler doğrultusunda Sakarya Caddesi'nde kapsamlı bir kentsel tasarım projesinin hayata geçirileceğini duyuran Başkan Toçoğlu, 29 Ağustos Cuma günü ihaleye çıkılacağını ifade etti. Toçoğlu, Seçimlerden önce Sakarya Caddesi esnafımızla bir araya gelmiş, esnafımızdan gelen talepler doğrultusunda güzelleştirme çalışmalarının hayata geçirileceğini ifade etmiştik. Hamdolsun hemşerilerimize verdiğimiz bir sözü daha yerine getiriyoruz." dedi. 


ÖRNEK ÇALIŞMA

 Başkan Toçoğlu, "Atatürk Bulvarı, Karaağaç Caddesi, Çark Caddesi, Yuvam ve Sal Sokak'ta, şehrin muhtelif bölgelerinde cadde yenilemeleri ve kentsel tasarım projeleri gerçekleştirdik. İnşallah, Sakarya Caddemizde de örnek bir çalışma hayata geçirilecek. Projemiz kapsamında caddemizi kaldırım, peyzaj ve ışıklandırma sistemi ile daha yeni ve modern bir görünüme kavuşturacağız. Yürüyüş yollarını ise engelli vatandaşlarımızın da ihtiyaçlarına göre yeniden tasarlayacağız" ifadelerini kullandı. Kentsel tasarım ve cadde yenileme projelerinin devam edeceğini de belirten Toçoğlu, "Sakarya Caddesi Tretuar ve orta refüj yapım işleri için ihale sürecimizi de başlattık. 29 Ağustos'ta Sakarya Caddesi için ihaleye çıkıyoruz. İnşallah Sakarya Caddesi'ndeki çalışmaların ardından Kudüs,  Ankara  ve İnönü Caddelerinde yenileme çalışmalarının startını vereceğiz" seklinde konuştu. 


Günboyu


Geri Dön