29 / 03 / 2024

Sakarya Poyrazlar'da asfalt serim işlemleri tamamlandı!

Sakarya Poyrazlar'da asfalt serim işlemleri tamamlandı!

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Poyrazlar'da toplam uzunluğu 5 kilometre olan güzergâhta asfalt serim işlemlerini tamamladık. Program dâhilinde çalışmalara devam edeceğiz” dedi.



Sakarya Büyükşehir Belediyesi asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte çalışmalarını hızlandırdı. Adapazarı Poyrazlar mesire alanında kapsamlı bir asfalt çalışması gerçekleştirdiklerini belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, 5 kilometrelik güzergâhta çalışmaların tamamlandığını aktardı. Oktar, bölgede kar ve yağmur nedeni ile bozulan yolların tamamının onarımının gerçekleştirildiğini de ekledi ve Poyrazlar’ı baştan aşağı yenilediklerini ifade etti.

ŞEHRİN TAMAMINA ASFALT

Ali Oktar, “Asfalt plentimizin üretime girmesiyle, sahada çalışmalarımıza başladık. İlçelerimiz için belirlediğimiz asfalt programı dahilinde çalışmalarımızı etap etap hayata geçiriyoruz. Bu kapsamda Adapazarı Poyrazlar mesire alanında kapsamlı bir dönüşüm gerçekleştirdik. Mesire alanı içinde bulunan yollar ve anayoldan (D-650) giriş kısmına kadar olan güzergahı da asfaltladık.  Burada 5 bin 100 tonluk asfalt serimi gerçekleştirildi” dedi.


Yeni Sakarya


Geri Dön