28 / 03 / 2024

Sakarya Unigarden teslimleri ne zaman?

Sakarya Unigarden teslimleri ne zaman?

Firma: Fixus Yapı

Proje: Unigarden

Sakarya Unigarden teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Daire büyüklüklerinin 52 metrekare ile 63 metrekare arasında değiştiği Unigarden projesinde dairelerin tamamı 1 oda 1 salon tipinde tasarlandı...



Sakarya'da Fixus Yapı imzası ile hayata geçirilen Sakarya  Unigarden  teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına geçmeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Toplam 885 adet konut ve alışveriş merkezinden oluşan Unigarden Sakarya projesinde hafriyat çalışmaları bitmek üzere. Projede temelin Şubat ayı içerisinde atılması planlanıyor.


Fixus Yapı Unigarden satılık daire tipleri 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projedeki dairelerin alanları 52 metrekare ile 63 metrekare arasında değişiyor.


Unigarden satış fiyatları 95 bin 96 lira ile 97 bin 222 lira arasında değişiyor. Unigarden ödemeleri kapsamında 24 ay vade farksız ya da banka kredisiyle 120 aya kadar vadelendirilebiliyor.


Unigarden projesinde basketbol ve futbol sahaları, tenis kortu, yüzme havuzu, fitness salonu, eğlence oyun salonları, cafe ve restoranlar, peyzaj alanları, süs havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları, su kanalları, ücretsiz wifi, otopark ve güvenlik bulunuyor.


Sakarya Unigarden teslimleri ne zaman?

Sakarya Unigarden teslimleri ne zaman sorusuna ilk etap için 2016 yılının Mart ayı yanıtı veriliyor.


Unigarden Sakarya iletişim

Telefon: 444 61 54

Web: www.fixusyapi.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön