18 / 04 / 2024

Sakarya Univa Student Residence 3000'den fazla ön talep aldı!

Sakarya Univa Student Residence 3000'den fazla ön talep aldı!

Sakarya’da Univa Student Residence öğrenci evi projesini geliştiren Erkanlı Grup, projeye Türkiye genelinden bir ayda 3000’nin üzerinde ön talep aldı.



Sakarya’da Univa Student Residence öğrenci evi projesini geliştiren Erkanlı Grup, projeye Türkiye genelinden bir ayda 3000’nin üzerinde ön talep aldı.  Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, proje hakkında konuştu. Türkiye’de 8 yıl gibi kısa amortisman süresiyle dikkat çeken bir yatırım aracını yatırımcılara sunduklarını belirten Erkanlı, “Sakarya’da 2017 yılının son çeyreğinde hayata geçireceğimiz projemiz bir zincirin ilk halkası. Önümüzdeki dönemde üniversiteli nüfusun yoğun olduğu farklı şehirler ve bölgelerde yeni yatırımlarımız olacak” dedi. 


Posta



Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;

 

Türkiye'de bir ilke imza atarak Sakarya'da Univa Student Residence öğrenci evi projesini geliştiren Erkanlı Grup, projeye Türkiye genelinden bir ayda 3 binin üzerinde ön talep aldı. Tapulu olarak satılan öğrenci evlerinin 2017'nin son çeyreğinde faaliyete geçip sekiz yılda kendini amorti etmesi planlanıyor. 


Ekonomist


Geri Dön