28 / 03 / 2024

Sakarya'da yol çalışmaları artacak!

Sakarya'da yol çalışmaları artacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Coşkun Samur ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.




Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Coşkun Samur ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.


TEŞEKKÜR ETTİ

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Coşkun Samur ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Görüşmede yeni yılın hayırlara vesile olmasını dileyen Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Coşkun Samur, muhtarların taleplerine dönük destekleri için Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti.

 

TOÇOĞLU’NA HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Samur, “Biz muhtarlar en büyük desteği belediyelerimizden görüyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu her zaman taleplerimizi değerlendiriyor, gerekli talimatları kurmaylarına veriyor. Bu bizim de mahallelerimizdeki vatandaşlarımıza hizmet ulaştırma şevkimizi arttırıyor. Daha güzel işler yapmak istiyoruz. Bizlere vermiş oldukları destekler için Sayın Başkanımız Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyoruz” diye konuştu

 

MUHTARLARIMIZLA İLETİŞİM HALİNDEYİZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, muhtarlar ile çözüm odaklı çalıştıkları vurgusunu yineleyen Başkan Toçoğlu, “Gerek yeni projeler gerekse de mahallelerimizin ihtiyaçları noktasında muhtarlarımızla sürekli diyalog halindeyiz. Mahalleleri ile yerel yönetimler arasında köprü vazifesi gören muhtar kardeşlerimizin çözüm ortaklarımız olduğunu her fırsatta ifade ediyoruz. 2016 yılı içerisinde gerek şehir merkezinde gerekse de ilçelerimizde yol çalışmalarını hayata geçireceğiz” dedi.

 

SORUN YAŞAMADIK

Toçoğlu, “Tüm il sınırlarının Büyükşehir sınırlarına dâhil edilmesinin ardından muhtarlarımız da kilit bir rol üstlendiler. Kısa süre önce yoğun bir kar yağışı yaşadık. Ama hamdolsun gerek muhtarlarımızın bilgi paylaşımları gerekse de Büyükşehir ekiplerimizin koordineli çalışmaları ile şehrimizin tamamında sorun yaşamadık. Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimizi daha iyiye götürecek çalışmalarda istişarelerde bulunacağız. Çalışmalarımız kaldığı yerden aralıksız devam edecek. İnşallah yeni yılda yeni projeler hayata geçirecek, bu vesileyle muhtarlarımızın da taleplerini karşılamış olacağız” ifadelerini kullandı. 


Sakarya Halk Gazetesi 



Geri Dön